Professionele vertalingen uit of naar het Chinees

Chinees vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Chinese vertaling.

Chinees Vertaalbureau Snelvertaler staat bekend om drie speerpunten: snelheid, kwaliteit en een zeer scherpe prijsstelling. Dat snelheid en een laag tarief niet ten koste hoeven te gaan van kwaliteit, bewijzen we graag door een voordelige eerste opdracht voor u uit te voeren. Wij werken uitsluitend met moedertaalsprekers van de doeltaal voor uw vertalingen, om u ervoor te zorgen dat u een vertaling van de hoogste kwaliteit retour krijgt. Bovendien hebben onze vertalers zich gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden. Een expert beheerst immers het juiste jargon en de juiste stijl! Om te kijken met welke specialismen wij ervaringen hebben kunt u kijken op de pagina Vakgebieden. Wij vertalen vanuit en naar het Chinees in vrijwel iedere taal. Een overzicht kunt u vinden op ons Talenoverzicht.

Uw vertaling naar of van het Chinees is bij ons in goede handen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons de te vertalen tekst te e-mailen of door het offerteformulier in te vullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

Achtergrondinformatie over China

Om enig inzicht te krijgen in de groei en wereldwijde waarde van China, is het leuk om te weten dat China 239 keer zo groot is als Nederland. Twee derde van de kopieermachines, dvd-spelers, schoenen en speelgoed wordt in China gemaakt. Daarbij is China wereldwijd de grootste leverancier van fruit, vlees, graan, rijst, kolen en katoen. Voor de fabricage en export van al deze producten zijn de nodige vertaalprocessen nodig. Denk bijvoorbeeld aan gebruiksaanwijzingen, instructies of marketingteksten. Ons vertaalbureau is er dan ook trots op een rol te spelen bij deze vertaalprocessen. Door onze ervaring kunnen wij u een boel zorgen uit handen nemen, en dat doen we graag!

Het schrift

Chinees vertaalbureau Snelvertaler voor alle vakgebieden

Chinese vertalingen op álle vakgebieden!

Er zijn inmiddels verscheidene manieren om de Chinese taal op schrift te stellen. Allereerst is er het Traditional Chinese (traditioneel Chinees). Dit wordt geschreven met traditionele, soms vrij complexe karakters. Daarnaast is er Simplified Chinese (eenvoudig Chinees): met vereenvoudigde karakters waarbij veel complexe karakters gesimplificeerd zijn. Ook kan het Chinees geschreven worden in een romanisatie of transliteratie, dat wil zeggen met het Latijnse alfabet. Al deze drie schrijfwijzen kan vertaalbureau Snelvertaler vertalen. Mocht u niet zeker weten welke versie van de Chinese taal u nodig heeft, dan kunnen onze ervaren projectmanagers u hierin adviseren. Ons vertaalbureau werkt altijd met de officiële spelling. Op deze manier is uw document altijd goed leesbaar, voor alle mensen die de Chinese taal beheersen.

Contact

Of u nu een softwarevertaling nodig heeft, een onderzoeksrapport, een vonnis of personeelshandboek vertaald wil hebben of een boek wil uitbrengen in het Chinees: bij vertaalbureau Snelvertaler bent u aan het juiste adres. Stuur ons een e-mail of bel met één van onze projectmanagers voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie.

2019-04-01T10:11:56.1048839Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.