Al uw contracten professioneel vertaald

Professionele Vertaling Contracten.

Al uw contracten professioneel vertaald? Stuur een email.

De moderne Europeaan werkt graag samen met bedrijven en personen over de hele wereld. Internationale contacten zijn waardevol en zorgen voor hernieuwdde inzichten, maar dan is het ook zaak dat je de gemaakte afspraken glashelder op papier hebt staan.

Of u nu een huurcontract wilt aanbieden aan een Italiaans bedrijf, een arbeidsovereenkomst af wilt sluiten met Poolse werknemers, of een koopcontract aan het opstellen bent voor die Russische klant, Snelvertaler biedt professionele vertaaloplossingen voor al uw juridische en contractuele knelpunten.

Precisie en kwaliteit

Onze ervaren juridische vertalers dragen er zorg voor dat uw contracten met grote precisie naar de gewenste taal worden omgezet. Ook voor een beëdigde vertaling van uw contractuele afspraken bent u bij ons aan het juiste adres. Zo wordt een getekend contract niet alleen omgezet in bijvoorbeeld helder Engels of Nederlands, maar is deze ook nog eens volledig rechtsgeldig in Nederland en/of in het buitenland.

Wij werken uitsluitend met vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Bovendien beschikken we voor bijna alle talen over een rijk aanbod aan specialistische vertalers. Onze juridische vertaalspecialisten zijn zelf jurist, en tonen zich in die hoedanigheid buitengewoon bekwaam om contracten en andere juridische documenten met oog voor detail om te zetten naar het Engels, Frans, Duits of één van de andere 150 talen waarvoor wij de expertise in huis hebben.

2017-05-29T07:43:09.3805299Z

Ingrid Verhees
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 59 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.