Blonde woman sitting behind a desktop.

Onze projectmanagers helpen u graag verder.

Vertalingen Deens - Zweeds

Ons vertaalbureau levert snel de beste vertalingen van het Deens naar het Zweeds. Wij zijn zelf actief in Zweden en onze projectmanagers daar onderhouden een uitgebreid netwerk van gediplomeerde vertalers en vertaalsters die allen het Zweeds als moedertaal hebben. Al onze vertalers zijn woonachtig in Zweden en zijn dus op de hoogte van de actualiteit en spreken en schrijven het hedendaags Zweeds. Daardoor wordt uw vertaling van het Deens naar het Zweeds altijd met de grootst mogelijke zorg behandeld en bent u verzekerd van een vertaling van het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau.

Thuis in talloze onderwerpen

Daarnaast hebben alle vertalers binnen ons netwerk zich gespecialiseerd op een of meerdere deelterreinen. Denkt u daarbij aan het recht, de bouw, toerisme, sport, kunst en cultuur, geschiedenis, transport, techniek, enzovoorts. Er is geen onderwerp waarvoor u niet bij een van onze vertalers terecht kunt. Wij garanderen u dus dat uw Zweedse vertaling verzorgd wordt door een vertaler die thuis is in de thematiek van uw Deense tekst. Een ander voordeel van een breed netwerk aan vertalers is dat wij binnen de kortste keren de juiste persoon voor uw vertaalopdracht hebben gevonden.

2017-08-29T09:33:44.5084866Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.