Vertaalbureau Duits – Grieks

Hoogwaardige vertalingen vanuit het Duits naar het Grieks om uw zakelijke communicatie te vergemakkelijken.

Hoogwaardige vertalingen vanuit het Duits naar het Grieks om uw zakelijke communicatie te vergemakkelijken.

Een vertaling van het Duits naar het Grieks of andersom komt in Nederland zeker niet dagelijks voor. Mocht u onverhoopt toch een dergelijke vertaling nodig hebben, zijn wij u graag van dienst. Wij werken samen met een groot netwerk aan vertalers over de hele wereld en bieden u dan ook graag een vertaling op maat aan.

Kwalitatief hoogwaardige vertalingen

Wanneer u op zoek bent naar goede vertalingen vanuit het Duits naar het Grieks, bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij als geen ander beseffen hoe belangrijk het is dat een tekst op de juiste manier overgezet wordt in de doeltaal, werken wij uitsluitend met vertalers die het Grieks als moedertaal spreken. Dat komt uw vertaling vanzelfsprekend alleen maar ten goede. Iemand die de doeltaal als moedertaal spreekt, weet immers het beste hoe specifieke uitdrukkingen en termen op de beste manier overgezet kunnen worden in de nieuwe taal. Daarnaast is elke vertaler gespecialiseerd in specifiek gebied. We hebben bijvoorbeeld vertalers die zich hebben gespecialiseerd in medische of juridische teksten, terwijl andere zich hebben toegelegd op culturele of technische teksten. Ook voor uw tekst vinden wij graag de juiste match.

Offerte

Wilt u meer weten over de diensten van ons vertaalbureau? Neem gerust contact op met één van onze projectmanagers, zij helpen u graag verder.

2017-05-29T07:53:59.1781242Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.