Vertaalbureau Duits – Grieks

Hoogwaardige vertalingen vanuit het Duits naar het Grieks om uw zakelijke communicatie te vergemakkelijken.

Hoogwaardige vertalingen vanuit het Duits naar het Grieks om uw zakelijke communicatie te vergemakkelijken.

Een vertaling van het Duits naar het Grieks of andersom komt in Nederland zeker niet dagelijks voor. Mocht u onverhoopt toch een dergelijke vertaling nodig hebben, zijn wij u graag van dienst. Wij werken samen met een groot netwerk aan vertalers over de hele wereld en bieden u dan ook graag een vertaling op maat aan.

Kwalitatief hoogwaardige vertalingen

Wanneer u op zoek bent naar goede vertalingen vanuit het Duits naar het Grieks, bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij als geen ander beseffen hoe belangrijk het is dat een tekst op de juiste manier overgezet wordt in de doeltaal, werken wij uitsluitend met vertalers die het Grieks als moedertaal spreken. Dat komt uw vertaling vanzelfsprekend alleen maar ten goede. Iemand die de doeltaal als moedertaal spreekt, weet immers het beste hoe specifieke uitdrukkingen en termen op de beste manier overgezet kunnen worden in de nieuwe taal. Daarnaast is elke vertaler gespecialiseerd in specifiek gebied. We hebben bijvoorbeeld vertalers die zich hebben gespecialiseerd in medische of juridische teksten, terwijl andere zich hebben toegelegd op culturele of technische teksten. Ook voor uw tekst vinden wij graag de juiste match.

Offerte

Wilt u meer weten over de diensten van ons vertaalbureau? Neem gerust contact op met één van onze projectmanagers, zij helpen u graag verder.

2017-05-29T07:53:59.1781242Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.