Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau voor Duits - Oekraïens

Het Duits en het Oekraïens lijken met hun verschillende alfabetten en verschillende talenfamilies: het Duits een Germaanse en het Oekraïense en Slavische taal, maar weinig op elkaar. Toch komen de inwoners van beide landen regelmatig met elkaar in aanraking. De interne betrekkingen binnen Europa worden steeds nauwer. Dit betekent dat ook deze landen steeds vaker zaken met elkaar doen of met elkaar moeten onderhandelen. Professionele vertalingen zijn daarbij vaak onontbeerlijk. Er mogen natuurlijk geen misverstanden ontstaan! In zo'n geval is vertaalbureau Snelvertaler een uitstekende partner.

Vertaalbureau Duits - Oekraïens Snelvertaler

Onze projectmanagers helpen u graag verder. Aarzel niet om contact met ze op te nemen!

Expertise en ervaring

Doordat Snelvertaler al vele jaren actief is op de vertaalmarkt, weten we precies waar we op moeten letten bij het aannemen van een vertaler. Dat betekent uiteraard dat wij enkel samenwerken met de beste vertalers. Maar wat houdt dat precies in? Onze vertalers zijn gespecialiseerd op meerdere vlakken. Zij hebben jarenlange ervaring opgedaan als vertaler en beheersen de fijne kneepjes van het vak voor de talen waarbinnen zei vertalen. Zij zijn moedertaalspreker van de doeltaal en vaak ook werkzaam als beëdigd vertaler. Verder hebben ze zich vaak gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Wij beschikken over een ruim bestand aan vertalers in de verschillende vakgebieden. Zo hebben wij de keuze uit bijvoorbeeld vertalers die affiniteit hebben met technische teksten of medische teksten. Wij beschikken echter ook over vertalers die gewend zijn om literaire teksten of teksten op het gebied van Human Resource Management te vertalen. Voor elke vertaling selecteren wij uit onze uitgebreide database een vertaler die qua werkervaring en achtergrond het beste past bij de te vertalen tekst. Zo bent u niet alleen verzekerd van een kwalitatief goede vertaling, maar ook van een samenwerking met een expert op vertaalgebied!

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar de werkwijze van vertaalbureau Snelvertaler, of wilt u graag meer weten over het vertaalproces? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze projectmanagers. Zij zijn dagelijks beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte zijn zij uw aanspreekpunt. Vul hiervoor het offerteformulier, dat u kunt vinden op onze website, in of stuur ons een e-mail met daarin het te vertalen document. Onze projectmanagers streven er vervolgens naar u zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe te sturen.

2019-11-08T14:27:29.5763529Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.