Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Duits – Romani

Een groot gedeelte van het Roma volk is woonachtig in Duitsland. De taal van dit volk, het Romani, wordt vaak beïnvloed door de taal van het land waar men gevestigd is. Hierdoor zijn er zeker Duits invloeden op het Romani. Dat zal zich echter niet veel verder strekken dan het gebruik van leenwoorden en overeenkomsten in de woordenschat. Hierdoor komen het Duits en het Romani elkaar ook veel tegen in het dagelijkse leven. Niet voor niets is het Romani in Duitsland officieel erkend als minderheidstaal en behoren de beide talen tot dezelfde talenfamilie. De talen komen elkaar bijvoorbeeld tegen tijdens zaken doen, maar ook tijdens alledaagse omstandigheden. In veel gevallen zijn vertalingen dan ook van groot belang. Wanneer u op zoek bent naar een vertaalbureau om mee samen te werken, is vertaalbureau Snelvertaler een uitstekende optie. Niet alleen werken wij samen met de beste vertalers ter wereld, we zorgen er ook nog eens voor dat onze vertalers zich onderscheiden van andere vertalers door strenge eisen te stellen.

Strenge eisen

Snelvertaler: vertaalbureau voor Duits - Romani

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij onze projectmanagers!

Om ervoor te zorgen dat onze vertalers u kunnen helpen aan de best mogelijke vertaalde teksten, stelt ons vertaalbureau strenge eisen aan alle vertalers waar we mee samen werken. Dankzij het uitgebreide netwerk dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd, hebben we ook de mogelijkheid om altijd strenge eisen te stellen. Een van deze eisen is dat we een vertaling altijd laten verzorgen door een vertaler die de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreekt. Hierdoor weet de vertaler als geen ander hoe de originele tekst overgezet kan worden in de nieuwe taal, zonder dat de boodschap per ongeluk haar kracht verliest of dat er bepaalde uitdrukkingen op een verkeerde manier vertaald worden. Een moedertaalspreker kan als geen ander een tekst op de juiste manier vertalen. Daarnaast eisen we ook van onze vertalers dat ze gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Hierdoor kan vertaalbureau Snelvertaler u voor vrijwel elk vakgebied wel een gespecialiseerde vertaler aanbieden die ook nog eens de doeltaal als moedertaal spreekt!

Een vrijblijvende offerte

U kunt direct erg eenvoudig een offerte aanvragen. Stuur Snelvertaler een e-mail met het te vertalen document of vul het offerteformulier op onze website in en wij zorgen er vervolgens dat u binnen het uur een e-mail krijgt met een vrijblijvende offerte. Wilt u liever eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust eens contact op met een van onze projectmanagers! Zij helpen u graag verder.

2019-11-04T13:20:56.0085447Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.