Vertaalbureau Duits – Sloveens

Er zijn behoorlijk wat overeenkomsten te vinden tussen het Duits en het Sloveens. Hoewel het Duits tot de Germaanse talen gerekend wordt en de Sloveense taal tot de Slavische talen behoord, heeft het Duits behoorlijk wat invloed uitgeoefend op de Sloveense taal. Dat is nog steeds terug te zien aan de diverse Duitse leenwoorden die in de Sloveense taal zijn terug te vinden. Ook grenst Slovenië aan Oostenrijk, een Duitssprekend land. Toch zijn de talen onderling niet verstaanbaar. Dat houdt vanzelfsprekend niet in dat de talen elkaar ook nooit tegenkomen. Doordat men in Europa steeds nauwer gaan samenwerken en de grenzen steeds verder vervagen, komen talen als het Duits en het Sloveens steeds vaker met elkaar in aanraking. Dat gebeurt ook door politieke bijeenkomsten en doordat er zaken wordt gedaan tussen landen waar deze talen gesproken worden. In dat geval is een dringende behoefte aan vertalingen.

Onze expertise

Wanneer u vertalingen nodig heeft, bent u bij vertaalbureau Snelvertaler op het juiste adres. Wij zijn een bekend en ervaren vertaalbureau en zijn al zeer lang actief. Hierdoor hebben wij de beste vertalers om ons heen verzameld en beschikken we over een uitgebreide database met een enorme diversiteit aan vertalers. Dat levert vanzelfsprekend alleen maar voordelen op, omdat we op deze wijze voor iedere situatie een geschikte vertaler kunnen vinden. Dat uit zich bijvoorbeeld in het feit dat we altijd kunnen zorgen dat de vertaler een moedertaalspreker van de doeltaal is, welke taal dat ook mag zijn. Daarnaast zijn veel van onze vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo zijn er juridische en medische vertalers, maar ook vertalers die zich enkel bezig houden met het vertalen van commerciële teksten of teksten voor het onderwijs. Tot welk vakgebied uw teksten ook behoren, wij vinden altijd wel een vertaler die zich binnen dit vakgebied heeft gespecialiseerd.

Projectmanagers

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we projectmanagers aangesteld. Deze zitten elke werkdag voor u klaar. U kunt ze telefonisch of via de e-mail bereiken. Ze geven graag antwoorden op al uw vragen. Ook wanneer u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u ons via e-mail bereiken. De aanvraag van een offerte kan ook op eenvoudige wijze via het offerteformulier op onze website. Het enige dat u hoeft te doen is het te vertalen document naar ons toe te sturen! Wij sturen u dan dezelfde werkdag een prijsopgave toe.

2019-03-14T15:37:34.3469754Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.