Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Duits – Slowaaks

Hoewel het Duits en het Slowaaks geen direct verwante talen zijn, zijn er toch meerdere overeenkomsten te vinden tussen de talen. Ten eerste behoren beide talen tot de Indo-Europese talenfamilie. Daarnaast kent het Slowaaks enkele leenwoorden vanuit het Duits. De Duitse taal heeft immers veel invloed op de buurlanden van Duitsland. Hoewel Slowakije zelf geen buurland is van Duitsland, wordt het land wel omgeven door buurlanden van Duitsland zoals Polen, Tsjechië en Oostenrijk. Hierdoor heeft het Duits in de loop der tijd zeker invloed gehad op het Slowaaks. Toch zijn de talen echter onderling niet verstaanbaar, terwijl ze wel vaak met elkaar in aanraking komen. Zo komen beide talen voor in de Europese Unie, worden ze gesproken in landen die niet ver van elkaar vandaan liggen en wordt er natuurlijk door geheel Europa zaken gedaan, dus ook door bedrijven uit de landen waar deze talen gesproken worden.

Tolk Slowaaks gezocht?

Tolk Duits - Slowaaks gezocht? Ga naar Snelvertaler!

Onze projectmanagers staan u graag te woord. Aarzel niet om contact met ze op te nemen!

Wanneer dat het geval is, zijn vertalingen vaak noodzakelijk. De kwaliteit van een vertaling is ontzettend belangrijk. U kunt wel folders en brochures van uw bedrijf laten vertalen, maar als deze vol staan met fouten, zult u geen indruk maken. Het is dus belangrijk dat uw vertalingen van goede kwaliteit zijn. Wanneer u uw vertalingen laat uitvoeren door vertaalbureau Snelvertaler, kunt u er zeker van zijn dat u samen gaat werken met een vertaler die zeer geschikt is voor uw klus. Zo zorgen wij er altijd voor dat de vertaling wordt verzorgd door een moedertaalspreker van de taal waarin het document vertaald moet worden. In dit geval krijgt u dus een vertaler aangewezen die het Slowaaks al van jongs af aan spreekt. Daarnaast hebben wij in de loop der tijd zoveel vertalers om ons heen verzameld die zich hebben gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Dat betekent dat we u aan een vertaler kunnen koppelen die zeer veel af weet van het vakgebied waarbinnen u vertalingen nodig heeft!

Contact opnemen met Snelvertaler

Contact met ons opnemen is erg eenvoudig. Speciaal voor u zitten onze projectmanagers namelijk elke werkdag klaar om al uw vragen te beantwoorden of u op weg te helpen met meer informatie. U kunt ze erg eenvoudig bellen of bereiken via de e-mail. Daarnaast kunt u ook via het offerteformulier op onze website een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij sturen u vervolgens zo snel mogelijk een prijsopgave toe.

2019-11-08T13:58:56.5030627Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 43 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.