Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Welkom bij vertaalbureau Snelvertaler

‘Nur das Beste’

Erwin bij schoorsteenmantel

Erwin Vroom, Directeur Operations

De groei van Snelvertaler is misschien wel het beste argument om te kiezen voor Snelvertaler als vaste leverancier van vertaalwerk. Niet voor niets is Snelvertaler dat met een website startte in 2001, zelf snel en succesvol uitgegroeid tot één van de grootste talendienstverleners in Europa. Uit het oorspronkelijke Snelvertaler ontstond Schnellübersetzer en later onder meer de Zwitserse en Oostenrijkse vertaalbureaus Schnellübersetzer en Schnellübersetzer. In alle landen waar Snelvertaler actief werd, wonnen wij het vertrouwen van de lokale zakenwereld door hún taal te spreken, in woord en geschrift.

Tegenwoordig vertalen wij voor meer dan 7.000 klanten in 109 landen, van kleine vertaling tot groot, van particuliere klant tot deelstaatregering, meer dan 274.000 woorden per dag. Deze groei is mogelijk doordat wij continu blijven kiezen voor de beste medewerkers, de beste vertalers en de beste infrastructurele middelen. Op die manier blijven wij in staat om tegen scherpe tarieven kwalitatief hoogwaardig Duits vertaalwerk te leveren.

Wij houden van ons werk. Door ons te verdiepen in het onderwerp, samen met onze vakspecialistische vertalers, realiseren we vertaalwerk waarmee u voor de dag kunt komen op de Duitse markt.

Onze specialiteit: Nederlands – Duits vertalingen

Manager Duitse markt

Yvonne Kraft, Sr. Manager Duitstalige markt

Een groot deel van het vertaalwerk dat wij verzorgen voor onze klanten betreft vertalingen van het Nederlands naar het Duits. U kunt bij ons kiezen voor het Hoogduits, het Duits van Duitsland en Zwitserland, maar ook voor het Duits zoals dat in Oostenrijk gesproken en geschreven wordt. De verschillen tussen deze vormen van het Duits zijn niet erg groot, maar groot genoeg om het verschil te maken bij bijvoorbeeld de vertaling van een marketingcampagne.

Wij adviseren u graag over de juiste vorm en kiezen de juiste vertaler voor uw tekst. Daarbij werken wij samen met onze Duitse specialisten van onze vertaalbureaus in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Zo garanderen wij u een direct bruikbaar eindproduct.

Onze tarieven

Wij bieden concurrerende tarieven aan, maar zijn geen prijsvechter. Wij gaan er namelijk altijd van uit dat het u om een hoogwaardige vertaling te doen is. U kunt bij ons ook terecht nadat de vertaling geleverd is. Voor ons is de vertaling klaar, als u tevreden bent met het eindresultaat.

Ik nodig u uit om nu een vrijblijvende offerte aan te vragen. U kunt dat doen door het offerteformulier in te vullen.

Erwin Vroom, Directeur Operations (Erwin.Vroom@snelvertaler.nl)

2019-11-04T12:37:00.4112150Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.