Snelvertaler in Duitsland en Zweden

Duits-Zweeds vertaalbureau Snelvertaler voor al uw Duitse of Zweedse vertalingen

Vertaalbureau Snelvertaler heeft in Zweden vestigingen in Stockholm en Göteborg. In Duitsland werken wij onder andere vanuit Berlijn, Keulen en Frankfurt. Vanuit deze vestigingen sturen wij een team van vertalers en vertaalsters aan die zich gespecialiseerd hebben in talloze vakgebieden en in de talencombinatie Duits-Zweeds. Zo werken wij met juridische, medische en technische vertalers Zweeds. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een Duits – Zweedse vertaling op het gebied van sport, cultuur, natuur en milieu, klimaat, duurzaamheid, automotive, toerisme, verkeer en vervoer, transport en logistiek, enzovoort. Bij vertaalbureau Snelvertaler wordt uw vertaling gegarandeerd verzorgd door een vertaler die vertrouwd is met het onderwerp van uw te vertalen tekst.

Duits en Zweeds

Duits en Zweeds zijn twee belangrijke talen in Europa. Omdat Duitsland en Zweden veel met elkaar zakendoen is het belangrijk dat er tussen beide landen een goede communicatie plaatsvindt. U wilt natuurlijk niet dat een deal mislukt of u iemand beledigt door een simpel geval van miscommunicatie! Snelvertaler werkt uitsluitend met moedertaalsprekers van de doeltaal om de kwaliteit van uw vertaling te waarborgen. Met kantoren in zowel Duitsland als Zweden hebben we uiteraard een uitgebreide database van moedertaalsprekers, woonachtig in het land van de doeltaal. Hierdoor zorgen we voor perfecte vertalingen Duits – Zweeds, die uw relatie met uw zakenpartner kunnen versoepelen.

2017-10-18T13:23:23.5659558Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.