Vertalingen naar het Duits door ons vertaalbureau Duits

Vraag direct een vrijblijvende en scherpe offerte aan voor uw vertaling naar het Duits.

Vertaalbureau Duits

Vertaalbureau Snelvertaler is sinds 2001 actief op de Duitse markt onder de naam Schnellübersetzer. U maakt, op het moment dat u met Snelvertaler in zee gaat, direct ook gebruik van onze Duitse expertise. Uw vertalingen van of naar het Duits worden samen met onze collega's in Keulen, Berlijn, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Hannover, Neurenberg en Düsseldorf verzorgd. Onze Duitse projectmanagers zijn goed op de hoogte van de eisen en wensen in het Duitse bedrijfsleven en voorzien u graag van advies op maat. Uw teksten worden volgens de Duitse kwaliteitsstandaarden vertaald. Ons motto is: ‘Snelheid is goed, snelheid én kwaliteit zijn beter.’

De prijs van een vertaling naar het Duits

Ons vertaalbureau hanteert een overzichtelijk tarievensysteem. U kunt de prijs van bijvoorbeeld uw vertaling Nederlands - Duits opzoeken via onze website. Kijkt u daarvoor in het menu onder het kopje Prijzen. Door schaalvoordelen en goede banden met onze Duitse vertalers kunnen wij lage woordprijzen aanbieden, zelfs voor de kleinste vertaling!

Snelheid en expertise

Wij werken uitsluitend met professionele, senior vertalers die native speaker zijn van de taal waar naartoe wordt vertaald. Voor iedere te vertalen tekst wordt gezocht naar de beste vertaler voor de opdracht; degene die de juiste kennis in huis heeft om een zo sterk mogelijk product te leveren. Of u nu een technische, medische, juridische of commerciële tekst nodig heeft, uw vertaling is bij ons in goede handen. Als u voor ons kiest, heeft u uw Duitse vertaling op korte termijn retour. Voor uw vertaling van of naar het Duits zoeken wij elke keer naar de beste vertaler om u een product te leveren dat u direct kunt inzetten bij uw buitenlandse ondernemingen. U bent dus altijd verzekerd van een kwaliteitsvertaling van het hoogst mogelijke niveau, met waarborging van de juiste stijl en inachtneming van vakjargon.

Neem contact met ons op

Vertaalbureau Duits in Keulen

Ons zusterkantoor in Keulen.

Voor meer gegevens over ons vertaalbureau, onze specialismen en onze werkwijze verwijzen wij u naar de verschillende pagina's op onze website. Daar leest u bijvoorbeeld hoe u een beëdigde vertaling Duits kunt aanvragen en welke expertises wij u precies kunnen aanbieden. Tevens kunt u contact opnemen met onze projectmanagers voor meer informatie. Zij staan u graag te woord. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier rechts op de pagina invullen of de tekst per e-mail sturen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

Eigen kantoren

Ons vertaalbureau is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels kantoren in meerdere landen. Voor u is het wellicht het handigst als u contact opneemt met onze professionele adviseurs in Nederland. Maar, als u de taal zelf ook spreekt kun u ook contact opnemen met onze lokale kantoren. Bijvoorbeeld:

Schnellübersetzer Keulen

Siegburger Straße 229
D-50679 Köln
+49 221 3975 7892
Schnellübersetzer Zürich

Bellerivestrasse 11
8008 Zürich
+41 43 544 4424

Schnellübersetzer Wenen

Am Gestade 3/1 E
1010 Wien
+43 1 939 20 16
Snelvertaler Utrecht

Ganzenmarkt 6
3512 GD Utrecht
030-214 57 36


Meer informatie:

2017-12-20T12:35:08.1516526Z

Daphne Werner
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.