Vertaalbureau Snelvertaler Eindhoven

Wij heten u van harte welkom op de website van ons vertaalbureau in Eindhoven. Vanuit het kantoor van Snelvertaler Eindhoven verzorgen wij met een team van 52 projectmanagers vertalingen van uw documenten vanuit en naar alle talen. Al meer dan 18 jaar is Snelvertaler actief vanuit het centrum van Eindhoven. Gedurende deze tijd heeft Snelvertaler Eindhoven al voor talloze klanten vertalingen geleverd. Ook beëdigde vertalingen zijn voor ons kantoor in Eindhoven geen enkel probleem.

Voor eventuele vragen over onze diensten kunt u contact opnemen met één van onze projectmanagers. Ons telefoonnummer is: 085-111 02 37.

Meer details over onze werkwijze

Onze vertalers werken en wonen in het land waar de doeltaal gesproken wordt. Dit zijn altijd gespecialiseerde moedertaalsprekers met een bepaald vakgebied als achtergrond, zodat u altijd kunt rekenen op specialistische vertalingen voor uw vakgebied. Onze vertalers beheersen de bron- en de doeltaal uitstekend en hebben vaak jarenlange ervaring met het vertalen binnen hun ervaringsgebied.

Omdat onze freelance vertalers zowel in het weekend als 's avonds werken is een snelle omlooptijd gegarandeerd. Voor grote projecten met een korte deadline kunnen wij teams inschakelen, zodat u uw vertaalproject snel weer in handen heeft en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Vertaalbureau Snelvertaler Eindhoven

Vraag nu een offerte aan!

Adresgegevens

Meer weten? Mail of bel voor meer informatie of een afspraak. De medewerkers van Snelvertaler in Eindhoven staan u graag te woord! Een offerte aanvragen kunt u doen door het offerteformulier rechts op uw scherm in te vullen of door uw document mee te versturen in een e-mail, tezamen met uw talencombinatie en gewenste retourdatum. Onze projectmanagers sturen u dan zo snel mogelijk een prijsopgave retour.

Telefoonnummer: 085-111 02 37.


Meer informatie:

2017-05-29T07:39:09.8519883Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.