Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Snelvertaler Eindhoven

Pagina met tekst translate

Vraag nu een offerte aan!

Wij heten u van harte welkom bij ons vertaalbureau in Eindhoven. Wij verzorgen met een team van 52 projectmanagers vertalingen van documenten vanuit en naar alle talen. Al meer dan 21 jaar is Snelvertaler actief vanuit het centrum van Eindhoven. Gedurende deze tijd hebben we al voor talloze klanten vertalingen geleverd. Ook beëdigde vertalingen zijn voor ons kantoor geen enkel probleem.

Voor vragen over onze diensten kunt u contact opnemen met onze projectmanagers.

Snel en professioneel

Onze vertalers werken en wonen in het land waar de doeltaal gesproken wordt. Dit zijn altijd gespecialiseerde moedertaalsprekers met een bepaald vakgebied als achtergrond, zodat u altijd kunt rekenen op professionele vertalingen. Onze vertalers beheersen de bron- en de doeltaal uitstekend en hebben vaak jarenlange ervaring met het vertalen binnen hun ervaringsgebied. Omdat onze freelance vertalers zowel in het weekend als 's avonds werken is een snelle omlooptijd gegarandeerd. Voor grote projecten met een korte deadline kunnen wij teams inschakelen, zodat u uw vertaalproject snel weer in handen heeft en de kwaliteit gewaarborgd blijft. Wij zijn ISO-gecertificeerd.

Adresgegevens

Meer weten? Mail of bel voor meer informatie of een afspraak. Onze medewerkers in Eindhoven staan u graag te woord! Een offerte aanvragen kunt u doen door het offerteformulier in te vullen of door uw document mee te sturen in een e-mail, met vermelding van de gewenste doeltaal en leverdatum. Onze projectmanagers sturen u dan zo snel mogelijk een prijsopgave.

Eindhoven
Postbus 8534
5605 KM Eindhoven
085-111 02 37

2019-11-11T09:37:32.8753620Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.