Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels - Albanees

Twee talen hoeven niet veel op elkaar te lijken om veel met elkaar te maken te krijgen. Het Engels en het Albanees bijvoorbeeld hebben taalkundig gezien weinig met elkaar te maken. De enige overeenkomst tussen beide talen is wellicht het feit dat ze beide tot de Indo-Europese talenfamilie behoren. Ook komen er zeer sporadisch Engelse leenwoorden voor in het Albanees en zijn diverse klanken in het alfabet afgeleid van de Engelse taal. De talen komen echter wel regelmatig met elkaar in aanraking. Door de internationalisering van het zaken doen en door diverse politieke betrekkingen, zullen de talen meer dan eens elkaar tegenkomen. Vertalingen zijn in dat geval erg handig. Wanneer uw teksten vertaald moeten worden van het Engels naar het Albanees bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Niet alleen heeft ons vertaalbureau veel ervaring met het vertalen van allerhande teksten, we hebben in de loop der jaren een dergelijk groot netwerk aan vertalers opgebouwd, dat we altijd een vertaler voor u kunnen regelen die niet alleen de talen goed kent, maar ook nog eens verstand heeft van het onderwerp van de vertaling.

Gespecialiseerde vertalers

Voor het gebruiksklaar maken van uw Engelse teksten in Albanië gaat u naar vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers zoeken de geschikte vertaler voor uw document. Vraag nu een offerte bij ze aan!

Er werken van over de hele wereld vertalers voor vertaalbureau Snelvertaler. Dat is wellicht ook direct het grootste voordeel van het samenwerken met ons. Wij kunnen er op deze wijze namelijk voor zorgen dat de vertalers geschikt zijn voor uw specifieke vertaalklus. Onze vertalers spreken bijvoorbeeld altijd de doeltaal van de vertaling als moedertaal. Wanneer uw documenten dus vertaald moeten worden van het Engels naar het Albanees, zal de vertaler niet alleen erg veel verstand hebben van de Engelse taal, maar ook nog eens het Albanees als moedertaal spreken. Daarnaast hebben de meeste van onze vertalers zich in de loop der tijd gespecialiseerd in een bepaald onderwerp. Hierdoor kunnen wij u altijd een vertaler aanbieden die verstand heeft van het onderwerp van de te vertalen tekst. Dat is natuurlijk erg handig omdat de vertaler er dan nog beter voor kan zorgen dat de vertaalde tekst op de juiste wijze overkomt. Of u nu op zoek bent naar verkoopteksten, toeristische teksten of culturele teksten; wij hebben altijd wel een vertaler klaar staan die zich heeft gespecialiseerd heeft in dit onderwerp.

Een vrijblijvende offerte

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door de te vertalen tekst naar ons toe te sturen via e-mail of via het offerteformulier, dat u kunt vinden op onze website. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze projectmanagers. Zij staan dagelijks voor u klaar betreffende al uw vragen, informatiewinningen of hulp bij een offerteaanvraag.

2019-11-04T11:03:50.6154685Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
Al onze vertaalbureaus zijn gewoon geopend. Wij verzoeken u om uw aanvraag te versturen via e-mail of ons klantportaal te gebruiken. Als u een prijsopgave wilt voor vertaling van een officieel document, ga dan naar www.vertaaldocument.nl.
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.