Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels - Amhaars

Hoewel het er in eerste instantie niet op lijkt hebben het Engels en het Amhaars behoorlijk veel met elkaar te maken. De talen vertonen op taalkundig niveau weinig overeenkomsten, ze behoren dan ook tot een andere talenfamilie. Door diverse omstandigheden komen ze echter wel vaak met elkaar in aanraking. Allereerst zijn er behoorlijk wat moedertaalsprekers van het Amhaars het Engels als tweede taal machtig. Bovendien wordt het Amhaars, evenals het Engels, op diverse plaatsen in de wereld gesproken. Natuurlijk komen beide talen dan ook vanzelf met elkaar in aanraking door bijvoorbeeld zakenrelaties tussen sprekers van beide talen, maar ook door politieke samenwerkingen en connecties. Omdat de talen zo ontzettend veel van elkaar verschillen, zijn vertalingen vaak erg handig. Bij vertalingen is Snelvertaler een uitstekende optie om mee samen te werken. Ons vertaalbureau heeft een wereldwijd gevestigde naam dankzij onze vaardigheden om de juiste vertaler voor de juiste klus te in te zetten. Vertaalbureau Snelvertaler heeft daarvoor vertalers over de gehele wereld die voor haar werken.

Wereldwijd netwerk met vertalers

Engels Amhaars vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers regelen razendsnel uw vrijblijvende offerte.

In de loop der tijd heeft Snelvertaler een uitgebreid netwerk opgebouwd met vertalers vanuit de hele wereld. Dankzij dit netwerk kunnen we u natuurlijk nog beter van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar vertalingen. We kunnen op deze manier namelijk altijd de juiste vertaler voor u zoeken. Door ons grote netwerk kunnen we ook strenge eisen aan onze vertalers stellen. Zo hanteren wij bijvoorbeeld als stelregel dat een vertaler altijd de doeltaal van de vertaling als moedertaal dient te spreken. Wanneer u dus uw teksten wil laten vertalen vanuit het Engels naar het Amhaars, zal er altijd een vertaler aan uw teksten werken die niet allen het Engels zeer goed beheerst, maar die het Amhaars als moedertaal spreekt. Zo kunt u er zeker van zijn dat het doel van de tekst wordt overgebracht. Bovendien werken we samen met gespecialiseerde vertalers. Iedere vertaler heeft zijn of haar specialisatie waardoor we u altijd een vertaler kunnen aanbieden die verstand heeft van het onderwerp van de tekst.

Vragen? Onze projectmanagers zitten voor u klaar!

Heeft u nog vragen of wilt u gewoon wat meer informatie? Neem dan eens contact op met een van onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder. Ook kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Dat kunt u doen door ons een e-mail met daarin het te vertalen document te sturen of door het offerteformulier op onze website in te vullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-11-04T11:06:01.1134685Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
Al onze vertaalbureaus zijn gewoon geopend. Wij verzoeken u om uw aanvraag te versturen via e-mail of ons klantportaal te gebruiken. Als u een prijsopgave wilt voor vertaling van een officieel document, ga dan naar https://www.vertaaldocument.nl
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.