Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels - Baskisch

Engels-Baskische vertalingen regelt u via vertaalbureau Snelvertaler

Bij het zakendoen in Spanje krijgt u naast het Spaans ook vaak te maken met het Baskisch. Deze taal is een stuk minder bekend, maar veel gebruikt in de Baskenland regio van Spanje. Zo kan het voorkomen dat u een vertaling van of naar het Baskisch nodig heeft. Wanneer uw Engelse teksten vertaald moeten worden naar het Baskisch, bent u bij ons het juiste adres. Wij verzorgen graag de vertalingen van uw teksten. Doordat wij in de loop der jaren een extensief bestand met vertalers hebben opgebouwd, kunnen we altijd de vertaler zoeken die precies bij de klus past.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

Wij werken uitsluitend samen met professionele vertalers. Daarnaast hebben al onze vertalers zich gespecialiseerd in een vakgebied. Op die manier hebben we altijd een vertaler paraat die zich heeft gespecialiseerd in het onderwerp van uw vertaling. Of het nu gaat om het vertalen van medische teksten, productbeschrijvingen of toeristische teksten, voor alle vakgebieden hebben we wel een vertaler klaar staan die zeer ervaren is. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de vertaler altijd de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreekt. In dit geval betekent dit dat de vertaler naast een goede beheersing van het Engels, de Baskische taal als moedertaal kent. Deze eisen zorgen ervoor dat u altijd een vertaler krijgt die een vertaling op maat kan maken.

Projectmanagers

Heeft u nog vragen over onze diensten? Elke werkdag kunt u contact opnemen met de specialisten van ons vertaalbureau. Zij helpen u graag verder met al uw vragen.

2019-10-30T16:50:48.5918525Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.