Vertaalbureau Engels – Catalaans

De Engelse en de Catalaanse taal vertonen weinig overeenkomsten. Sporadisch gebruikt de Catalaanse taal leenwoorden uit het Engels en beide talen behoren tot dezelfde talenfamilie, maar verder hebben Engels en Catalaans niets gemeen. Toch komen de talen regelmatig met elkaar in aanraking. Engels wordt natuurlijk door ontzettend veel mensen gesproken en dankzij de internationalisering van het bedrijfsleven en de politieke samenwerkingen die over de gehele wereld plaatsvinden, komt het Engels in Catalonië met deze taal in aanraking. Wanneer dit het geval is, zijn vertalingen in veel gevallen noodzakelijk om iets duidelijk te maken. Wanneer uw documenten vertaald moeten worden van het Engels naar het Catalaans, bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring met beide talen en de vertalingen ervan, weten we precies wat er nodig is om de tekst op de juiste manier te vertalen. En deze kennis gebruiken we uiteraard om u de juiste vertaler toe te wijzen.

Vertalers met specialismen

Vertalingen van het Engels naar het Catalaans door Snelvertaler

Een vrijblijvende offerte vraagt u eenvoudig aan bij onze projectmanagers!

Er zijn ontzettend veel verschillende vertalers over de gehele wereld. Vertaalbureau Snelvertaler werkt met de beste vertalers samen. Om hier voor te zorgen, stellen we vanzelfsprekend strenge eisen aan onze vertalers. Deze eisen komen de kwaliteit van de teksten die we vertalen ten goede. Een van de eisen is dat onze vertalers zich hebben gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Dankzij ons uitgebreide netwerk en de specialismen van de vertalers, hebben we voor ieder vakgebied wel een vertaler klaar staan die veel ervaring heeft met het vertalen van teksten in dit vakgebied. Er zijn bijvoorbeeld vertalers die vrijwel alleen maar juridische teksten vertalen, maar ook vertalers die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van toeristische teksten. Een andere eis die we aan onze vertalers stellen is dat het moedertaalsprekers van de doeltaal zijn. Dat betekent in dit geval dat de vertaler naast het hebben een perfecte beheersing van het Engels, moedertaalspreker is van het Catalaans.

Projectmanagers

Nieuwsgierig geworden? U kunt natuurlijk altijd rondkijken op onze website. Wanneer u echter snel antwoord wilt op een vraag, kunt u ook contact opnemen met een van de projectmanagers van Snelvertaler. Zij zitten elke werkdag voor u klaar en geven u graag alle informatie die u nodig heeft. Ook eenvoudig een offerte aanvragen. U hoeft ons alleen maar een e-mail te sturen met daarin het te vertalen document of deze te verzenden via het offerteformulier en wij zorgen er vervolgens voor dat u binnen een uur een geheel vrijblijvende offerte krijgt toegestuurd!

2019-03-20T08:33:04.3996939Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.