Vertaalbureau Engels – Dari

Het Engels en het Dari zijn twee talen die op diverse manieren met elkaar in aanraking komen. Zo komen de twee talen elkaar regelmatig tegen in Afghanistan en zijn er bovendien redelijk wat sprekers van het Dari die ook het Engels goed spreken. Dat is echter nog niet alles. Ook door de internationalisering van het zakenleven en diverse politieke betrekkingen komen de talen elkaar vaak tegen. Wanneer de talen elkaar tegen komen, zien we vanzelf dat ze op taalkundig gebied geen enkele overeenkomst hebben. Ze zijn niet verwant aan elkaar, behoren tot een andere talenfamilie en hebben nauwelijks overeenkomsten. Vertaalbureau Snelvertaler is zeer geschikt om mee samen te werken als het gaan om het vertalen van uw documenten van het Engels naar het Dari. We werken namelijk samen met zeer goede vertalers en hebben in de loop der jaren een enorm netwerk opgebouwd, zodat we altijd een vertaler tot onze beschikking hebben die uw vertaling op maat kan maken.

Vertaalbureau Engels - Dari voor vertalingen in Afghanistan.

Om succesvol te communiceren in Afghanistan gebruikt u een vertaling van vertaalbureau Snelvertaler

Gespecialiseerde vertalers

De vertalers waar vertaalbureau Snelvertaler mee samen werkt, behoren tot de beste vertalers van de wereld. Bovendien hebben onze vertalers zich gespecialiseerd in een diverse onderwerpen. Wanneer u bijvoorbeeld medische teksten wilt laten vertalen, is er een vertaler beschikbaar die zich hierin heeft gespecialiseerd. Ook zijn er bijvoorbeeld vertalers beschikbaar die zich de laatste jaren enkel bezig hebben gehouden met het vertalen van financiële teksten. Door zich te specialiseren zorgen de vertalers ervoor dat ze enorm veel van een vakgebied afweten en ervaring hebben met het vertalen van teksten uit dit vakgebied. Bovendien stellen wij als eis aan onze vertalers dat ze de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreken. Dat betekent in dit geval dat de vertaler het Dari als moedertaal spreekt en daarnaast natuurlijk de Engelse taal voldoende beheerst. Hierdoor weet de vertaler exact hoe de boodschap moet worden overgebracht in de nieuwe taal.

Vragen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de wijze waarop wij werken of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze projectmanagers helpen u graag met al uw vragen en problemen. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Stuur simpelweg een e-mail naar ons toe en zorg dat het document dat vertaald moet worden is bijgesloten, of vul het offerteformulier in op onze website. Vervolgens krijgt u binnen een uur van ons een vrijblijvende offerte toegestuurd.

2019-03-08T12:32:25.9920366Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.