Vertaalbureau Engels – Hindi

Engels en Hindi zijn twee erg verschillende talen. Hoewel ze beiden tot de Indo-Europese talenfamilie behoren, zijn de talen niet verwant aan elkaar. Ook hebben ze weinig tot geen overeenkomsten. Beide talen hebben ongelooflijk veel moedertaalsprekers, maar daar houdt de vergelijking ook wel op. Dat wil echter niet zeggen dat de talen elkaar niet veel tegenkomen. Doordat het Engels en het Hindi beiden tot de grootste talen ter wereld behoren en een enorm verspreidingsgebied kennen komen ze vaak met elkaar in aanraking. Ook wanneer er zaken worden gedaan tussen landen, waar deze talen worden gesproken, komen de het Engels en het Hindi elkaar tegen. Wanneer dit het geval is, is een vertaling cruciaal. Vertaalbureau Snelvertaler is een uitstekende partner wanneer uw documenten vanuit het Engels naar het Hindi vertaald moeten worden. Niet alleen hebben we ruime ervaring met het vertalen van teksten vanuit het Engels naar het Hindi, door onze jarenlange ervaring op de vertaalmarkt, kunnen we u ook nog eens samen laten werken met de beste vertalers ter wereld.

Unieke vertalers

De vertalers van Snelvertaler zijn uniek in hun soort. Dankzij jarenlang vertalen voor vele verschillende klanten, zijn onze vertalers uitgegroeid tot de beste vertalers in hun ervaringsgebied. Dat is mede te danken aan het feit dat ze zich in veel gevallen hebben gespecialiseerd in een bepaald onderwerp of vakgebied. Wanneer u bijvoorbeeld een reisgids wilt laten vertalen vanuit het Engels naar het Hindi, hebben wij een vertaler voor u klaar staan die zich gespecialiseerd heeft in dergelijke teksten. Tot welk vakgebied uw tekst ook behoort, wij hebben wel een vertaler klaar staan die zich in dat vakgebied heeft gespecialiseerd. Bovendien zijn onze vertalers ook nog eens moedertaalsprekers van de doeltaal. Uw teksten zullen niet alleen door een gespecialiseerde vertaler vanuit het Engels naar het Hindi worden vertaald; de vertaler kent het Hindi ook nog eens als moedertaal. Vanzelfsprekend komt dit alles de vertaling alleen maar ten goede.

Een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de vertaaldiensten van vertaalbureau Snelvertaler? Heeft u vragen over onze manier van werken of wilt u iets anders weten? Neem dan gerust contact op met onze projectmanagers. Via de e-mail of het offerteformulier kunt u bovendien erg eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Stuur ons een e-mail met daarin het te vertalen document of vul het formulier in en voor u het weet, krijgt u een vrijblijvende offerte toegestuurd!

2019-03-14T14:06:00.2367344Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.