Vertaalbureau Engels – Hindi

Engels en Hindi zijn twee erg verschillende talen. Hoewel ze beiden tot de Indo-Europese talenfamilie behoren, zijn de talen niet verwant aan elkaar. Ook hebben ze weinig tot geen overeenkomsten. Beide talen hebben ongelooflijk veel moedertaalsprekers, maar daar houdt de vergelijking ook wel op. Dat wil echter niet zeggen dat de talen elkaar niet veel tegenkomen. Doordat het Engels en het Hindi beiden tot de grootste talen ter wereld behoren en een enorm verspreidingsgebied kennen komen ze vaak met elkaar in aanraking. Ook wanneer er zaken worden gedaan tussen landen, waar deze talen worden gesproken, komen de het Engels en het Hindi elkaar tegen. Wanneer dit het geval is, is een vertaling cruciaal. Vertaalbureau Snelvertaler is een uitstekende partner wanneer uw documenten vanuit het Engels naar het Hindi vertaald moeten worden. Niet alleen hebben we ruime ervaring met het vertalen van teksten vanuit het Engels naar het Hindi, door onze jarenlange ervaring op de vertaalmarkt, kunnen we u ook nog eens samen laten werken met de beste vertalers ter wereld.

Unieke vertalers

De vertalers van Snelvertaler zijn uniek in hun soort. Dankzij jarenlang vertalen voor vele verschillende klanten, zijn onze vertalers uitgegroeid tot de beste vertalers in hun ervaringsgebied. Dat is mede te danken aan het feit dat ze zich in veel gevallen hebben gespecialiseerd in een bepaald onderwerp of vakgebied. Wanneer u bijvoorbeeld een reisgids wilt laten vertalen vanuit het Engels naar het Hindi, hebben wij een vertaler voor u klaar staan die zich gespecialiseerd heeft in dergelijke teksten. Tot welk vakgebied uw tekst ook behoort, wij hebben wel een vertaler klaar staan die zich in dat vakgebied heeft gespecialiseerd. Bovendien zijn onze vertalers ook nog eens moedertaalsprekers van de doeltaal. Uw teksten zullen niet alleen door een gespecialiseerde vertaler vanuit het Engels naar het Hindi worden vertaald; de vertaler kent het Hindi ook nog eens als moedertaal. Vanzelfsprekend komt dit alles de vertaling alleen maar ten goede.

Een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de vertaaldiensten van vertaalbureau Snelvertaler? Heeft u vragen over onze manier van werken of wilt u iets anders weten? Neem dan gerust contact op met onze projectmanagers. Via de e-mail of het offerteformulier kunt u bovendien erg eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Stuur ons een e-mail met daarin het te vertalen document of vul het formulier in en voor u het weet, krijgt u een vrijblijvende offerte toegestuurd!

2015-12-15T14:03:36.1307319Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.