Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Engels vertaalbureau Snelvertaler in Utrecht
Engels vertaalbureau in Utrecht

De belangrijkste taal voor het overdragen van informatie is tegenwoordig het Engels. Voor de wetenschap, in het bedrijfsleven, op academische niveau en zelfs op gewone scholen is het Engels toonaangevend. Voor internationaal georiënteerde particulieren of bedrijven is het daarom belangrijk dat er wordt gecommuniceerd, contracten worden opgesteld en leerboeken worden geschreven in correct Engels. Utrechts vertaalbureau Snelvertaler zorgt snel voor Engelse vertalingen van hoge kwaliteit, tegen een lage prijs.

Engelse vertaling Utrecht

Onze projectmanagers Engels in Utrecht staan klaar voor al uw vragen of het aanvragen van een offerte!

Onze expertise

Engels is niet zomaar een taal. De verschillen in stijl en spelling tussen Brits en Amerikaans Engels zijn aanzienlijk. Snelvertaler werkt daarom met moedertaalsprekers die woonachtig zijn in het land waar de tekst voor vertaald wordt, zodat u niet alleen verzekerd bent van een vertaling om door een ringetje te halen, maar ook één die rekening houdt met de lokale cultuur en de doelgroep van uw vertaling. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden, wat betekent dat zij ervaring en affiniteit hebben met het ervaringsgebied waarbinnen uw document valt. Op deze manier krijgt u een kwaliteitsvertaling snel een vertaling van hoog niveau retour, voor een scherpe prijs.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u het beste even bellen naar: 030-310 05 07. Een offerte kunt u eenvoudigweg aanvragen door het invullen van het offerteformulier rechts van uw scherm. Ook kunt u het betreffende document naar ons e-mailen. Stuurt u dan even de talencombinatie en de gewenste retourdatum mee. U ontvangt dan zo snel mogelijk een prijsopgave retour van één van onze projectmanagers. Deze projectmanager blijft gedurende het gehele vertaalproces uw aanspreekpunt. Aarzelt u dus niet contact met ons op te nemen!

2019-11-11T09:52:36.9213620Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.