Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels – Kantonees

Engels en Kantonees hebben in eerste instantie weinig met elkaar te maken. Wellicht is de enige overeenkomst dat beide talen ontzettend veel sprekers hebben. Hierdoor krijgen de talen ontzettend veel met elkaar te maken en door hun grote verschillen zijn ze absoluut onverstaanbaar voor elkaar. De talen komen bijvoorbeeld met elkaar in aanraking door de groeiende economie in China, waardoor zakenrelaties steeds meer van buiten China komen. Ook door politieke betrekkingen komen de talen elkaar tegen. In alle gevallen zijn vertalingen noodzakelijk. Vertaalbureau Snelvertaler is bij uitstek geschikt om als partner op te treden wanneer u vertalingen nodig heeft vanuit het Engels naar het Kantonees. Ons vertaalbureau heeft de juiste vaardigheden en genoeg ervaring om de vertalingen van deze talencombinatie voor u te verzorgen. Bovendien werken wij enkel met de beste vertaler samen!

De beste Engels Kantonese vertalingen met vertaalbureau Snelvertaler

Vraag een vrijblijvende offerte Engels-Kantonees aan bij één van onze projectmanagers.

Moedertaalsprekers met een specialisatie

Doordat vertaalbureau Snelvertaler al jarenlang actief is op deze markt, hebben we een groot netwerk opgebouwd. Binnen dat netwerk bevinden zich vele verschillende vertalers die overal uit de wereld vandaan komen en die afgelopen jaren hebben bewezen vertalingen van de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Hierdoor kunnen we van onze vertalers altijd het beste vragen. We stellen dan ook strenge eisen aan onze vertalers. Zo zal de moedertaal van de vertaler altijd de doeltaal van de vertaling zijn. Dat betekent dat u voor uw vertaling vanuit het Engels naar het Kantonees een vertaler krijgt toegewezen die het Kantonees als moedertaal spreekt. Daarnaast zal de vertaler uiteraard ook het Engels uitstekend beheersen. Dat is overigens niet het enige waarin onze vertalers zich onderscheiden. De vertalers van Snelvertaler zich gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden. Hierdoor heeft ons vertaalbureau voor elk onderwerp wel een vertaler klaar staan. Welk vakgebied het uwe ook is; altijd is er wel een vertaler die zich op dit vakgebied heeft gespecialiseerd en dus bij uitstek geschikt is om uw vertaling te verzorgen.

Vragen?

Wilt u een document laten vertalen? Bij vertaalbureau Snelvertaler kunt u nu eenvoudig een offerte aanvragen. Stuur ons via e-mail het te vertalen document of vul het offerteformulier op onze website in en wij zorgen er vervolgens voor dat u binnen een uur geheel vrijblijvend een offerte krijgt toegestuurd. Wit u liever eerst wat meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze projectmanagers, zij beantwoorden uw vragen graag.

2019-11-04T11:23:04.6174685Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 43 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.