Vertaalbureau Engels – Litouws

Twee verschillende talen hoeven niet direct op elkaar te lijken om toch met elkaar in aanraking te komen. Kijk bijvoorbeeld naar de Engelse en de Litouwse taal. Deze talen hebben geen overeenkomsten en stammen dan ook af van andere talen. Daarbij kent het Litouws als een van de weinige talen weinig geen leenwoorden vanuit het Engels. Toch zijn er verschillende situaties te bedenken waardoor deze twee talen met elkaar in aanraking komen. Dat kan bijvoorbeeld doordat twee bedrijven uit landen waar deze talen gesproken worden zaken gaan doen. Het kan echter ook doordat sprekers van beide talen politiek gezien samenwerken of door toerisme met elkaar in aanraking komen. In veel gevallen is het dan verstandig om gebruik te maken van vertalingen. Zo voorkomt u immers misverstanden, die soms grote gevolgen kunnen hebben. Vertaalbureau Snelvertaler is erg geschikt als partner wanneer u vertalingen nodig heeft vanuit het Engels naar het Litouws. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over een uitgebreid netwerk en werken we samen met de beste vertalers ter wereld.

Vertalingen met kwaliteit

Engels-Litouws vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers staan u graag per telefoon te woord voor al uw informatieaanvragen.

Het feit dat we samenwerken met de beste vertalers ter wereld is natuurlijk niet vanzelf gekomen. Doordat we strenge eisen stellen aan onze vertalers, hebben we ervoor gezorgd dat onze vertalers bij uitstek geschikt zijn om uw vertalingen te verzorgen. Zo hebben veel van de vertalers van Snelvertaler de afgelopen jaren besloten om zich te specialiseren in een bepaald vakgebied om zich op deze wijze te onderscheiden van andere vertalers. Doordat al onze vertalers dit gedaan hebben, hebben we voor elk vakgebied wel een vertaler beschikbaar die hier veel ervaring mee heeft en over de nodige kennis beschikt om vertalingen binnen dit vakgebied goed te verzorgen. Er zijn bijvoorbeeld vertalers die zich enkel bezig houden met het vertalen van Human Resource Management teksten, terwijl andere zich hebben gespecialiseerd in medische vertalingen. Ook hebben wij zoveel verschillende vertalers tot onze beschikking, dat we u altijd een vertaler toe kunnen wijzen die de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreekt. Dat levert vanzelfsprekend vele voordelen op voor de kwaliteit van de vertaling.

Vrijblijvend contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden van vertaalbureau Snelvertaler of wilt u meer informatie? Onze projectmanagers zitten elke werkdag klaar om uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.. Ook kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen. Stuur ons een e-mail met het te vertalen document toe of vul het offerteformulier op onze website in. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-03-20T08:49:06.8799323Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.