Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels – Macedonisch

Het Engels en het Macedonisch behoren beiden tot de Indo-Europese talenfamilie. Verder zijn er echter weinig tot geen overeenkomsten te vinden als we beide talen bekijken. Hoewel er in het Macedonisch zeer sporadisch wat Engelse leenwoorden voorkomen, lijken de talen verder niet op elkaar. Dat betekent overigens niet automatisch dat de talen ook weinig met elkaar te maken hebben. Wanneer talen niet op elkaar lijken, kunnen ze toch vaak met elkaar in aanraking komen, zoals het Engels en het Macedonisch. Deze talen komen elkaar meer dan eens tegen in het dagelijks leven. Dat gebeurt bijvoorbeeld doordat er politiek gezien samengewerkt wordt of doordat er bedrijven uit landen waar deze talen gesproken worden, samenwerken. Verder wordt er natuurlijk overal op de wereld Engels gesproken, waardoor het met vrijwel alle andere talen in aanraking komt. Wanneer het Engels en het Macedonisch met elkaar in aanraking komen, zijn vertalingen niet overbodig. Wanneer u vertalingen nodig heeft, is vertaalbureau Snelvertaler de ideale partner om mee samen te werken.

Vertalers met verstand van zaken

Macedonisch vertaalbureau Snelvertaler: ook vanuit het Engels.

Voor uw vertaling Engels-Macedonisch bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres.

Snelvertaler is inmiddels al geruime tijd actief op de vertaalmarkt. Dankzij onze ervaring hebben we in de loop der tijd de beste vertalers om ons heen verzameld. Wanneer u dus met vertaalbureau Snelvertaler samenwerkt, bent u ervan verzekerd dat de beste vertalers ter wereld aan uw vertalingen werken. De vertalers waar we mee samen werken, worden dan ook streng geselecteerd. Snelvertaler zorgt er bijvoorbeeld altijd voor dat uw vertaling vanuit het Engels naar het Macedonisch vertaald zal worden door een moedertaalspreker van het Macedonisch. Hierdoor weet de vertaler precies hoe de vertaling overgezet dient te worden. Bovendien hebben onze vertalers zich in vrijwel alle gevallen gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Ook dat komt de vertaling natuurlijk ten goede. Over welk onderwerp de tekst die vertaald moet worden ook gaat, dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we altijd een vertaler op de klus zetten die zich heeft gespecialiseerd in dit onderwerp. Sommige vertalers hebben bijvoorbeeld besloten om zich te specialiseren in politieke teksten, terwijl anderen voornamelijk culturele teksten vertalen. Hierdoor heeft u altijd een vertaler met kennis van en ervaring met het onderwerp!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Door ons een e-mail te sturen, kunt u nu snel en gemakkelijk een offerte aanvragen. Voeg in dat geval wel de te vertalen tekst bij de e-mail. U kunt ook het offerteformulier op onze website invullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze vestigingen. Onze projectmanagers staan u graag ter woord!

2019-11-04T13:02:18.5245447Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.