Vertaalbureau Engels – Mongools

Het Engels en het Mongools vertonen op geen enkele manier gelijkenissen met elkaar. Op vrijwel alle gebieden verschillen de talen van elkaar. Bovendien gebruikt het Mongools, in tegenstelling tot veel andere talen, geen leenwoorden uit het Engels. Dat beide talen geen overeenkomsten kennen, houdt niet in dat ze niet met elkaar in aanraking komen. De Engelse taal is natuurlijk een wereldtaal en komt op deze wijze met vrijwel alle andere talen in aanraking. Daarnaast is er natuurlijk het toerisme en politieke betrekkingen tussen sprekers van beide talen waardoor ze elkaar tegenkomen. Verder wordt er ook zaken gedaan tussen bedrijven uit de verschillende landen waar deze talen gesproken worden. Het grote verschil tussen Engels en Mongools vraagt uiteraard om vertalingen. Als het gaat om vertalingen kan Snelvertaler uitstekend als uw partner optreden. Dit vertaalbureau werkt samen met de beste vertalers ter wereld en is uitstekend in staat om uw vertalingen tot in de perfectie te verzorgen. Bovendien hebben we een groot netwerk aan vertalers, waardoor we u altijd een vertaler kunnen toewijzen die juist voor die vertaalklus geschikt is.

Moedertaalsprekers

Mongools vertaalbureau Snelvertaler: ook vanuit het Engels.

Stuur onze projectmanagers een e-mail met daarin uw vraag of uw te vertalen document voor een offerte.

Er zijn natuurlijk ontzettend veel vertaalbureaus en nog veel meer vertalers. Snelvertaler onderscheidt zich door haar grote netwerk vertalers. Dit zijn vertalers die voldoen aan de zeer strenge eisen die wij aan onze vertalers stellen. Zo zorgen we er altijd voor dat de vertalers de doeltaal van de vertaling spreken. Wanneer wij uw teksten vanuit het Engels naar het Mongools vertalen, zal dat dus gebeuren door een vertaler die van jongs af aan het Mongools spreekt en daardoor ook precies weet hoe de tekst het beste in deze taal overgezet kan worden. Daarnaast hebben vrijwel alle vertalers waar wij mee samen werken zich gespecialiseerd in een vakgebied. Door zich te specialiseren in bijvoorbeeld het vertalen van financiële teksten, juridische teksten of medische teksten, zorgen de vertalers ervoor dat ze juist voor het vertalen van teksten in dat vakgebied zeer vakkundig zijn.

Projectmanagers?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, maar wilt u liever eerst weten hoeveel het precies gaat kosten? Vraag dan nu via e-mail of het offerteformulier op onze website een offerte aan. U hoeft alleen maar het te vertalen document naar ons te sturen en wij sturen u binnen een uur een geheel vrijblijvende offerte toe. Heeft u eerst nog vragen of wilt u meer weten? Onze projectmanagers zullen u graag te woord staan! Neem telefonisch contact met ze op.

2017-05-29T07:57:02.3724471Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.