Engels en Mongools

Het Engels en het Mongools vertonen op geen enkele manier gelijkenissen met elkaar. Op vrijwel alle gebieden verschillen de talen van elkaar. Bovendien gebruikt het Mongools, in tegenstelling tot veel andere talen, geen leenwoorden uit het Engels. Dat beide talen weinig overeenkomsten kennen, houdt niet in dat ze niet met elkaar in aanraking komen. De Engelse taal is natuurlijk een wereldtaal en komt op deze wijze met vrijwel alle andere talen in aanraking. Daarnaast is er natuurlijk het toerisme en politieke betrekkingen tussen sprekers van beide talen waardoor ze elkaar tegenkomen. Verder worden er ook zaken gedaan tussen bedrijven uit de landen waar deze talen gesproken worden. Als het gaat om vertalingen kan ons vertaalbureau uitstekend als uw partner fungeren. Ons vertaalbureau werkt samen met professionele gecertificeerde vertalers en is uitstekend in staat om uw vertalingen tot in de perfectie te verzorgen. Bovendien hebben we een groot netwerk aan vertalers, waardoor we u altijd een vertaler kunnen toewijzen die juist voor die vertaalklus geschikt is.

Moedertaalsprekers

Anna aan haar bureau

Stuur onze projectmanagers een e-mail met daarin uw vraag of uw te vertalen document voor een overzicht van de vertaalkosten.

Er zijn natuurlijk ontzettend veel vertaalbureaus en nog veel meer vertalers. Wij onderscheiden ons door een groot netwerk van vertalers. Dit zijn vertalers die voldoen aan de zeer strenge eisen en beëdigd zijn voor Mongools. Ook zorgen we er altijd voor dat de vertalers de doeltaal van de vertaling spreken. Wanneer wij uw teksten vanuit het Engels naar het Mongools vertalen, zal dat dus gebeuren door een vertaler die van jongs af aan het Mongools spreekt en daardoor ook precies weet hoe de tekst het beste in deze taal overgezet kan worden. Daarnaast hebben vrijwel alle vertalers waar wij mee samen werken zich gespecialiseerd in een vakgebied. Door zich te specialiseren in bijvoorbeeld het vertalen van financiële teksten, juridische teksten of medische teksten, zorgen de vertalers ervoor dat ze juist voor het vertalen van teksten in dat vakgebied zeer vakkundig zijn.

Projectmanagers?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, maar wilt u liever eerst weten hoeveel het precies gaat kosten? Vraag dan nu per e-mail of via het offerteformulier op onze website een offerte aan. U hoeft alleen maar het te vertalen document naar ons te sturen en wij sturen u binnen een uur een geheel vrijblijvende offerte toe. Heeft u eerst nog vragen of wilt u meer weten? Onze projectmanagers staan u graag te woord. Neem telefonisch contact met ze op.

2019-03-08T13:18:22.5420366Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.