Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels – Nederlands

Wanneer u een vertaling van een Engelse tekst in het Nederlands nodig heeft, bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Doordat wij efficiënt en doelgericht ons werk verrichten, heeft u binnen de kortste keren uw vertaling weer in huis. We hebben niet alleen de juiste vaardigheden om ons werk op een uitermate zorgvuldige wijze uit te voeren; dankzij jarenlange ervaring hebben we een enorm netwerk met goede vertalers achter ons staan. Deze vertalers kunnen we direct laten beginnen met het vertalen van uw teksten. Teksten worden bij ons altijd vertaald door moedertaalsprekers van de doeltaal. Zo wordt in dit geval uw tekst in perfect Nederlands vertaald. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vertalingen in elk vakgebied

Vertaalbureau Snelvertaler werkt enkel samen met vertalers die moedertaalspreker, in dit geval Nederlands, van de doeltaal zijn, en de brontaal (Engels) volledig onder de knie hebben.

Vertaalbureau Engels Nederlands, voor uw perfecte vertalingen.

Ook voor vertalingen Engels - Nederlands bent u bij ons aan het juiste adres!

Bovendien zijn onze vertalers niet alleen gediplomeerd vertaler, ze zijn ook nog gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Zo zijn er juridische vertalers, maar ook vertalers die gespecialiseerd zijn in sport of cultuur. Dat lijkt wellicht overdreven, maar met de vele vaktermen en de vaktaal die tegenwoordig gebruikt wordt, vinden wij het van groot belang dat een vertaler naast de taal ook veel kennis heeft van het onderwerp waarover de vertaling gaat. U kunt er bij ons dus van uitgaan dat we niet alleen de tekst vlekkeloos vanuit het Engels naar het Nederlands vertalen, maar dat we daarnaast op de hoogte zijn van specifieke Nederlandse vaktermen binnen het gebied waarin de vertaling valt. Op die manier kunt u een vertaling verwachten van een uitstekende kwaliteit.

Neem contact op met ons vertaalbureau Engels-Nederlands

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van vertaalbureau Snelvertaler? U kunt meteen vrijblijvend een offerte aanvragen bij een van onze medewerkers. Dat kunt u doen door ons uw document te e-mailen of door het offerteformulier op onze website in te vullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.
Wilt u toch liever eerst wat meer informatie neem dan direct contact op met een van onze projectmanagers. Zij staan u graag te woord en helpen u bij uw vragen of problemen.

2020-03-17T14:22:29.8465423Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.