Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels - Oekraïens Snelvertaler

Het Engels en het Oekraïens zijn twee talen die niet direct veel overeenkomsten met elkaar hebben. Wel stammen ze allebei af van de Indo-Europese talenfamilie. In de taalgeschiedenis hebben de talen verder echter weinig invloed op elkaar gehad. Het Oekraïens behoort tot de Slavische talenfamilie en het Engels tot de Germaanse. Ook worden beide talen geschreven in een ander alfabet. Veel Oekraïners bezitten tegenwoordig enige kennis van het Engels. Voor de uitwisseling van belangrijke documenten, waar geen misverstanden over mogen ontstaan is het echter raadzaam om een professionele vertaler in te zetten. Schakelt u in dat geval vertaalbureau Snelvertaler in, voor het beste resultaat!

Engels Oekraïens vertaalbureau Snelvertaler

Voor een professionele vertaling Engels - Oekraïens bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een offerte aan bij onze projectmanagers!

Moedertaalsprekers en specialisten

Snelvertaler kan het beste resultaat garanderen door onze uitmuntende projectmanagers en onze gespecialiseerde vertalers. Voor uw vertalingen Engels - Oekraïens zetten wij altijd een moedertaalspreker van het Oekraïens in. Iemand die van jongs af aan bekend is met de taal kan natuurlijk het beste nuances vertalen. Daarnaast zijn onze vertalers vaak gecertificeerd en hebben zij al enkele jaren ervaring met het vertalen van documenten voor ze bij ons aan de slag kunnen. Tevens hebben onze vertalers zich toegelegd op een bepaald vakgebied. Een expert vertaalt immers sneller en beter. Heeft u bijvoorbeeld een tekst die het medische vakgebied beslaat? Dan schakelen wij hiervoor een medische vertaler in. Ook bij een vertaling die juridisch inzicht , technische expertise of juist literaire vakkennis behoeft, kunnen wij u aan de juiste vertaler helpen. Wij behandelen uw vertaalopdracht met de juiste zorg en stellen u graag tevreden met een kwalitatief hoogwaardige vertaling.

Informatie en contact

Bent u geïnteresseerd en wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! Op onze website kunt u hiervoor het offerteformulier invullen. U kunt ons ook een e-mail sturen met daarin het te vertalen document. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een prijsopgave toe. Wilt u liever eerst wat meer informatie, of heeft u nog vragen? Neemt u dan even telefonisch contact op met één van onze projectmanagers. Zij zijn iedere werkdag beschikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

2019-11-08T14:26:57.6781634Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.