Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels – Perzisch (Farsi)

Ook als twee talen weinig meer gemeen hebben dan de oertaal waar ze van afstammen kunnen ze nog vaak met elkaar in aanraking komen. Het Engels en het Perzisch is zo een talencombinatie. De talen stammen beide af van het Indo-Europees maar zijn al zo vroeg ver van elkaar afgesplitst dat de vergelijking hier ongeveer wel ophoudt. Toch komen de talen elkaar in het dagelijks leven vaak tegen. Het Engels is natuurlijk een wereldtaal en wordt ook in de landen waar Perzisch wordt gebezigd veel gedoceerd en gesproken. Onder andere bij politieke en zakelijke betrekkingen is het Engels een veelgebruikte taal. Hoewel de meeste mensen in deze sfeer het Engels redelijk zullen beheersen, worden vertalingen toch vaak gewaardeerd. Als het gaat om officiële contracten of handleidingen zijn vertalingen zelfs noodzakelijk, hierbij mogen immers geen misverstanden ontstaan! In dit geval is het aan te raden vertaalbureau Snelvertaler in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met het vertalen naar het Perzisch.

Specialistische, ervaren vertalers

Vertalingen Engels - Perzisch (Farsi) door vertaalbureau Snelvertaler

Elena en haar collega's helpen u graag met uw vertaling Engels-Perzisch.

Vertaalbureau Snelvertaler werkt uitsluitend samen met ervaren moedertaalsprekers. Dat klinkt misschien logisch, maar houdt in dat in dit geval de vertaler het Perzisch als moedertaal spreekt en niet het Engels. Dat zorgt ervoor dat uw vertaling volgens de precieze regels en nuances van de (variant van de) Perzische taal wordt omgezet. Bovendien werken wij alleen samen met vertalers die al enkele jaren werkzaam zijn in het vertaal vak. Daarnaast hebben vrijwel al onze vertalers zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo zijn er vertalers die zich uitsluitend bezig houden met het vertalen van literaire teksten, maar ook vertalers die thuis zijn in de juridische, financiële of technische wereld. Dat zorgt niet alleen voor kwalitatief betere teksten, maar ook voor een snellere omlooptijd. Wanneer een vertaler bekend is met de materie kan hij of zij de tekst ook sneller vertalen. Wat uw vakgebied ook is, Snelvertaler.nl heeft altijd wel een vertaler in haar bestand die hierop toegespitst is.

Vrijblijvende prijsopgave

U kunt meteen een vrijblijvende offerte bij ons vragen. Stuur in dat geval het te vertalen document op per e-mail of vul het offerteformulier, dat u kunt vinden op onze website, in. Onze projectmanagers zullen u vervolgens binnen uur een prijsopgave sturen. Wilt u eerst meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact op met een van onze projectmanagers. Zij staan u graag telefonisch te woord om u verder te helpen.

2019-11-04T12:05:33.9625890Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.