Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels – Roemeens

De Engelse en de Roemeense taal zijn niet verwant aan elkaar. Sporadisch zijn er in de Roemeense taal wel enkele Engelse leenwoorden te vinden, maar daar houdt de vergelijking tussen beide talen wel op. De talen komen wel veel met elkaar in aanraking. Dat komt onder andere doordat het Engels gezien mag worden als een wereldtaal, waardoor het eigenlijk overal ter wereld wordt gesproken. Tel daarbij het relatief hoge gehalte emigranten dat Roemeens spreekt, en de talen komen vanzelf met elkaar in aanraking. Daar komt natuurlijk ook nog eens bij dat er zaken gedaan wordt tussen bedrijven uit Roemenië en ons land en dat er politieke betrekkingen en samenwerkingen zijn tussen landen waar ze deze talen spreken. Meer dan genoeg manieren natuurlijk waarop het Engels en het Roemeens met elkaar in aanraking komen. Vertalingen zijn in zo'n situatie natuurlijk erg handig. Wanneer u wilt beschikken over kwalitatieve vertalingen die verzorgd zijn door de beste vertalers ter wereld, kunt u samenwerken met ons vertaalbureau. De vertalers van Snelvertaler zijn als geen ander in staat om uw teksten vanuit het Engels naar het Roemeens te vertalen.

De beste vertalers ter wereld

Roemeens vertaalbureau Snelvertaler: ook vanuit het Engels

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij één van onze projectmanagers.

Snelvertaler is reeds lang actief op de vertaalmarkt. Hierdoor hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd waarin de beste vertalers ter wereld zich bevinden. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we u bovendien altijd weer een vertaling op maat aanbieden. Dat houdt onder andere in dat onze vertalers altijd de doeltaal als moedertaal spreken en daarnaast zijn gespecialiseerd in het vakgebied waartoe uw tekst behoort. Omdat we zoveel vertalers tot onze beschikking hebben, zijn we in staat om u altijd een vertaler toe te wijzen die de doeltaal van de vertaling van jongs af aan spreekt. Zo zal de vertaler die uw teksten van het Engels naar het Roemeens overzet, de Roemeense taal als moedertaal spreken. Daar komt nog eens bij dat onze vertalers veel ervaring hebben opgedaan met het vertalen binnen een bepaald ervaringsgebied. Tot welk vakgebied uw tekst ook behoort, wij kunnen altijd wel een vertaler vinden die zich hierin heeft gespecialiseerd.

Vraag nu een offerte aan!

U kunt nu eenvoudig en snel via de e-mail of het offerteformulier op onze website een offerte aanvragen. Het enige dat u hoeft te doen is het te vertalen document naar ons toe te zenden en wij sturen u binnen een uur een volledig vrijblijvende offerte toe. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze projectmanagers! Zij zitten iedere werkdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te verschaffen.

2019-11-04T13:21:59.6525447Z
Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marit van Hove een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.