Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels – Romani

Doordat het Romani in een groot verspreidingsgebied wordt gesproken, komt het ook relatief vaak in aanraking met andere talen. Ook het Engels is een taal die overal wordt gesproken. Het Engels en het Romani zijn twee compleet verschillende talen die geen overeenkomsten hebben. Toch komen de talen elkaar op verschillende manieren tegen. Doordat zowel het Engels als het Romani op veel plaatsen gesproken wordt, komen ze elkaar in alle gelederen tegen; zowel op straat als in het bedrijfsleven en in politieke betrekkingen. Wanneer de talen elkaar tegenkomen, kunnen vertalingen erg belangrijk zijn. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het vertalen van uw teksten vanuit het Engels naar het Romani, bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Dit vertaalbureau is bij uitstek geschikt om uw teksten te vertalen. Wij stellen namelijk strenge eisen aan de vertalers waar we mee samen werken. Hierdoor waarborgen wij de kwaliteit van de vertaalde teksten en daar kunt u natuurlijk uw voordeel mee doen.

Wereldwijd netwerk

Engels Romani vertalingen door vertaalbureau Snelvertaler

Direct een offerte voor uw vertaling Engels-Romani? E-mail onze projectmanagers!

Snelvertaler is geruime tijd aanwezig op de vertaalmarkt. In die tijd hebben we vele contacten opgebouwd. Hierdoor hebben we de beschikking over een wereldwijd netwerk van vele verschillende vertalers met specifieke talenten en specialisaties. We stellen dan ook strenge eisen aan onze vertalers. Een van deze eisen is dat de vertalers zich gespecialiseerd hebben in bepaald vakgebied. Hiermee onderscheiden onze vertalers zich van andere vertalers. We hebben bijvoorbeeld vertalers in ons netwerk die enkel nog politieke teksten of technische beschrijvingen vertalen, terwijl anderen zich weer gespecialiseerd hebben in financiële teksten. U kunt geen vakgebied bedenken, of wij hebben in ons netwerk wel een vertaler beschikbaar die zich hierin heeft gespecialiseerd. Een andere eis die we aan onze vertalers stellen, is dat ze altijd de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreken. Wanneer wij dus uw vertaling vanuit het Engels naar het Romani maken, zal dit gebeuren door een vertaler die het Romani als moedertaal spreekt en hierdoor als geen ander weet hoe de tekst het beste overgezet kan worden.

Nieuwsgierig?

U kunt direct via het offerteformulier op onze website of via de e-mail geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Heeft u eerst nog een vraag of wil u meer informatie? In dat geval zullen onze projectmanagers u graag verder helpen. Zij zitten elke werkdag klaar om u verder te helpen. Neem dus gerust telefonisch contact met ze op.

2019-11-04T13:20:18.4365447Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.