Vertaalbureau Engels – Sloveens

Er zijn vele verschillende situaties te bedenken waardoor het Engels en het Sloveens met elkaar in aanraking kunnen komen. Allereerst is het Engels natuurlijk een wereldtaal, waardoor het in ieder land gesproken wordt en door vele mensen als tweede taal wordt beheerst. Dat is echter niet de enige situatie waarin het Engels en het Sloveens samenkomen. In Canada en Australië leeft een kleine minderheid migranten die het Sloveens als moedertaal spreekt. De hoofdtaal in deze twee landen is echter Engels, zodat ook hier de twee talen naast elkaar voorkomen. Er zijn bovendien nog vele andere manieren waarop het Engels en het Sloveens met elkaar in aanraking komen. Denk eens aan de politiek in Europa waarin steeds vaker en steeds meer wordt samengewerkt. Ook kan het voorkomen dat er zaken gedaan wordt tussen landen waar deze twee talen als hoofdtaal fungeren.

Waarom kiezen voor Snelvertaler?

Vertalingen Engels - Sloveens van vertaalbureau Snelvertaler!

Bijvoorbeeld als u zaken gaat doen in Ljubljana, Slovenië, kunt u vertalingen nodig hebben. Neem in dat geval contact op met Snelvertaler!

Wanneer twee talen niet op elkaar lijken, maar toch met elkaar in aanraking komen, zijn vertalingen enorm belangrijk. De ene vertaling is echter de andere niet en soms kunnen er door verkeerde vertalingen behoorlijke misverstanden ontstaan. Dat gebeurt niet wanneer u samenwerkt met een professioneel en goed werkend vertaalbureau. Snelvertaler is zo'n vertaalbureau. Wij zijn een belangrijke speler op de vertaalmarkt en wij werken alleen maar samen met vertalers die beschikken over de juiste papieren en de juiste vaardigheden. Bovendien hebben onze vertalers unieke eigenschappen, die u niet snel bij andere vertaalbureaus zult vinden. Ze hebben zich bijvoorbeeld allemaal gespecialiseerd op vele verschillende vakgebieden. Op deze wijze kunnen wij er voor zorgen dat u samen kunt werken met een vertaler die ervaring heeft met het vakgebied waarin u een vertaling nodig heeft. Dat is echter niet het enige. Wij werken namelijk uitsluitend met moedertaalsprekers van de taal waarin er vertaald moet worden. Uw vertaling vanuit het Engels naar het Sloveens zal vertaald worden door een moedertaalspreker van het Sloveens.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten maar wilt u eerst meer weten over de prijs? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Stuur ons een e-mail met het te vertalen document of vul het offerteformulier op onze website in en dezelfde werkdag krijgt u een offerte toegestuurd! Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met een van onze projectmanagers!

2019-03-25T08:50:28.5676891Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.