Engels - Thai vertaalbureau Snelvertaler

Het Engels en het Thai zijn twee talen die in eerste instantie niet veel met elkaar te maken hebben. Beide talen stammen af van een compleet andere talenfamilie, de landen waarin de talen worden gesproken liggen geografisch niet dicht bij elkaar en ook de alfabetten van beide talen zijn zeer verschillend. Toch komen de talen elkaar vaker tegen dan je denkt. Doordat de Thaise leiders kennis hadden van het Engels konden ze ervoor zorgen dat ze als enige Zuid-Aziatische land niet gekoloniseerd werden door een Westers land. Tegenwoordig, met Engels als wereldtaal, zijn er ook vele inwoners van Thailand die het Engels beheersen. Wanneer het om officiële documenten gaat is het vaak wel verstandig om een vertaalbureau in te schakelen, zodat er geen misverstanden ontstaan. Neem in dat geval contact op met Snelvertaler!

Vakgebieden en moedertaalsprekers

Vertaalbureau Snelvertaler is al jarenlang actief op de vertaalmarkt. In die tijd hebben wij een grote naam opgebouwd en een trouw klantenbestand. De reden dat we dit hebben kunnen doen is door de strenge eisen die we stellen aan onze vertalers. Onze klanten worden gekoppeld aan professionals, zodat u verzekerd bent van vertalingen van de hoogste kwaliteit. De eisen houden onder andere in dat onze vertalers gecertificeerd én ervaren als vertaler zijn. Daarnaast zijn zij altijd moedertaalspreker van de doeltaal, in dit geval het Thai. Ook beheersen zij uiteraard het Engels tot in de puntjes. Naast deze kwaliteiten hebben veel van onze vertalers zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Mocht u dus een specifiek financiële tekst willen laten vertalen, dan zetten wij hiervoor een vertaler in die de finesses hiervan beheerst. Ook wanneer het gaat om bijvoorbeeld politieke, technische of juridische materie, zoeken wij een gespecialiseerde vertaler uit. Zo zorgen wij ervoor dat u een hoogwaardige vertaling krijgt!

Meer informatie en vrijblijvende offertes

Bent u overtuigd en wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een vertaling Engels - Thai? Stuur ons dan een e-mail met daarin het te vertalen document of vul het offerteformulier op onze website in. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe. Wilt u liever eerst wat meer informatie of heeft u nog een vraag, bijvoorbeeld over de werkwijze van Snelvertaler? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze projectmanagers! Zij staan u iedere werkdag graag te woord.

2019-03-08T13:11:26.6930366Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.