Engels - Urdu vertaalbureau Snelvertaler

Het Engels en het Urdu lijken op het eerste gezicht twee talen die weinig met elkaar te maken hebben. Ja, beide talen stammen af van de Indo-Europese taalfamilie, maar zijn al dusdanig lang afgesplitst dat overeenkomsten erg schaars zijn. Het Urdu wordt bovendien geschreven in een aangepast Arabisch alfabet, waar het Engels in het Latijnse alfabet geschreven wordt. Toch, door de loop van de geschiedenis, komen beide talen vaak met elkaar in aanraking. Door de kolonisatie van de Britten werd het Engels een belangrijke taal in het tegenwoordige Pakistan en India. Dit heeft als gevolg gehad dat vele inwoners van India en Pakistan tegenwoordig nog steeds Engels spreken. Vanwege de weinig vreedzame historie is het echter niet altijd verstandig om enkel deze taal te hanteren. Vertalingen van het Urdu zijn soms erg verstandig.

De expertise van Snelvertaler

Wanneer u uw documenten wilt laten vertalen van het Engels naar het Urdu is het verstandig om een professioneel vertaalbureau in te schakelen. Vertaalbureau Snelvertaler is een gerenommeerd vertaalbureau dat al jarenlang actief is op de vertaalmarkt. Door onze ervaring kunnen wij u uitstekend terzijde staan met uw vertalingen Engels - Urdu. Wij hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd met daarin de beste vertalers. Wij stellen namelijk hoge eisen aan onze vertalers. Naast al enkele jaren ervaring in hun vak hebben onze vertalers uiteraard uitstekende kennis van de talen waarbinnen zij vertalen. Zij zijn altijd moedertaalsprekers van de doeltaal, waardoor zij al van jongs af aan ondergedompeld zijn in de taal en dus precies de fijne kneepjes en nuances hiervan begrijpen. Daarnaast hebben onze vertalers zich ook vaak gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Wanneer u dus een juridische tekst wilt laten vertalen, zetten wij hiervoor een juridische vertaler in. Voor vrijwel ieder vakgebied kennen wij een geschikte vertaler.

Meer informatie

Als u direct een vrijblijvende offerte wilt aanvragen voor een vertaling van het Engels naar het Urdu kunt u daarvoor het offerteformulier op onze website invullen of ons een e-mail sturen met daarin uw contactgegevens. Wij sturen u vervolgens zo snel mogelijk een prijsopgave toe. Mocht u eerst wat meer informatie willen of heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze projectmanagers. Zij zitten iedere werkdag voor u klaar op een kantoor bij u in de buurt om u verder te helpen. Aarzel dus niet om ze te bellen!

2019-03-08T14:46:23.0740419Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.