Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels – Sloveens

Er zijn vele verschillende situaties te bedenken waardoor het Engels en het Sloveens met elkaar in aanraking kunnen komen. Allereerst wordt Engels in bijna ieder land gesproken is voor vele mensen de tweede taal. Dat is echter niet de enige situatie waarin het Engels en het Sloveens samenkomen. In Canada en Australië leeft een kleine minderheid migranten die het Sloveens als moedertaal heeft. De hoofdtaal in deze twee landen is echter Engels, zodat ook hier de twee talen naast elkaar voorkomen.

Waarom kiezen voor Snelvertaler?

Bijvoorbeeld als u zaken gaat doen in Ljubljana, Slovenië, kunt u vertalingen nodig hebben. Neem in dat geval contact op met Snelvertaler!

De ene vertaling is echter de andere niet en soms kunnen er door verkeerde vertalingen behoorlijke misverstanden ontstaan. Dat gebeurt niet wanneer u samenwerkt met een professioneel en goed bekend vertaalbureau. U raadt het al, wij zijn zo'n vertaalbureau. Wij zijn een belangrijke speler op de vertaalmarkt en wij werken alleen maar met vertalers die beschikken over de juiste opleiding en vaardigheden. Bovendien hebben onze vertalers unieke vaardigheden, die u niet snel bij andere vertaalbureaus zult vinden. Ze hebben zich bijvoorbeeld allemaal gespecialiseerd op een specifiek vakgebied. Ook werken wij uitsluitend met moedertaalsprekers van de taal waarin er vertaald moet worden. Uw vertaling vanuit het Engels naar het Sloveens zal dus vertaald worden door een moedertaalspreker van het Sloveens.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten maar wilt u eerst meer weten over de prijs? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Stuur ons een e-mail met het te vertalen document of vul het offerteformulier op onze website in en dezelfde werkdag krijgt u een offerte toegestuurd. Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze projectmanagers!

2019-12-05T14:28:54.9846174Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
Al onze vertaalbureaus zijn gewoon geopend. Wij verzoeken u om uw aanvraag te versturen via e-mail of ons klantportaal te gebruiken. Als u een prijsopgave wilt voor vertaling van een officieel document, ga dan naar https://www.vertaaldocument.nl
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.