Vertaalbureau Frans – Roemeens

Soms zijn twee verschillende talen aan elkaar verwant, zonder dat ze direct verstaanbaar zijn voor de sprekers van beide talen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de Franse en de Roemeense taal. Deze twee talen zijn aan elkaar verwant doordat het beide Romaanse talen zijn. Dat valt soms terug te zien in de woordenschat en de grammatica, maar enorm veel gelijkenissen zijn er ook niet te vinden tussen deze talen. Wanneer ze dus met elkaar in aanraking komen, is het verstandig om gebruik te maken van vertalingen. En het Frans en Roemeens komen op diverse manieren met elkaar in aanraking. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de vele zakelijke relaties die er zijn tussen bedrijven uit heel Europa, ook uit landen waar deze talen gesproken worden. Ook wordt er politiek gezien intensief samengewerkt tussen de landen waar Frans en Roemeens gesproken wordt. Daarnaast is er natuurlijk nog toerisme en het dagelijkse leven waardoor de talen elkaar tegenkomen. Voor al uw vertalingen vanuit het Frans naar het Roemeens en natuurlijk ook voor andere talencombinaties, kunt u terecht bij vertaalbureau Snelvertaler. Snelvertaler weet als geen ander wat er nodig is om een tekst succesvol vertalen.

Succesvol vertalen met de beste vertalers ter wereld

Om de kwaliteit van de vertalingen die wij maken te laten voldoen aan de hoge eisen de wij zelf stellen, stellen we ook strenge eisen aan de vertalers waar wij mee samenwerken. Het gevolg van deze strenge eisen is dat we samenwerken met de beste vertalers ter wereld. Onze vertalers zijn vrijwel allemaal gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Er bevinden zich bijvoorbeeld vertalers in ons netwerk die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van literaire teksten. Andere vertalers houden zich juist weer bezig met het vertalen van medische of juridische teksten. Welk vakgebied u ook bedenkt, wij hebben in ons netwerk altijd wel iemand beschikbaar die in dit vakgebied gespecialiseerd is. Daarnaast stellen we altijd moedertaalsprekers van de doeltaal van de vertaling aan. Wanneer u door ons uw teksten dus vanuit het Frans naar het Roemeens laat vertalen, zal dit gebeuren door een vertaler die het Roemeens als moedertaal spreekt en daarnaast gespecialiseerd is in het onderwerp van uw tekst.

Vragen?

Heeft u vragen over onze werkwijze of onze diensten? Neem dan gerust eens contact op met een van onze projectmanagers. Zij zitten iedere werkdag voor u klaar om u telefonisch verder te helpen met uw vragen. Ook als u direct een vrijblijvende offerte wilt aanvragen kunt u bij onze projectmanagers terecht. Stuur ze een e-mail met daarin het te vertalen document of vul het offerteformulier op onze website in. Zij streven er vervolgens naar om u binnen een uur een prijsopgave terug te sturen.

2019-03-08T13:05:21.0850366Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.