Frans - Sloveens vertaalbureau Snelvertaler

In Europa bestaat er een wijdverspreide hoeveelheid talen, die lang niet allemaal nauw aan elkaar verwant zijn. Hoewel Frankrijk en Slovenië relatief dicht bij elkaar liggen, lijken ze taalkundig gezien weinig op elkaar. Beide talen stammen weliswaar af van de Indo-Europese talenfamilie, daar houden de gelijkenissen ongeveer ook wel op. Het Frans is namelijk onderdeel van de Romaanse talen, terwijl het Sloveens afstamt van de Slavische talen. Dit betekent echter niet dat sprekers van beide talen elkaar nooit tegenkomen. Doordat zowel Franstalige landen als Slovenië lid zijn van de Europese Unie, wordt er natuurlijk veel onderling zaken gedaan. Ook door bijvoorbeeld het toerisme en de wetenschap komen beide talen regelmatig met elkaar in aanraking. In zulke gevallen zijn vertalingen, juist omdat beide talen onderling niet verstaanbaar zijn, vaak cruciaal.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

Frans - Sloveense vertalingen door vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers helpen u graag verder. Als u ze belt, staan zij u graag te woord.

Vertalingen en vertaalbureaus bestaan er in vele soorten en maten. Wanneer u een vertaling van het Frans naar het Sloveens nodig heeft, wilt u natuurlijk dat deze zo correct mogelijk en zo getrouw als maar kan aan de brontekst is. Met andere woorden: u wilt graag samenwerken met een betrouwbaar en ervaren vertaalbureau. In dat geval bent u bij Snelvertaler aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang actief op de vertaalmarkt en hebben een groot bestand aan professionele vertalers en tevreden klanten opgebouwd. De reden dat onze klanten zo tevreden over ons zijn en blijven terugkomen, ligt voornamelijk in de expertise van onze vertalers. Wij stellen dan ook hoge eisen aan hen. Zo zijn al onze vertalers moedertaalsprekers van de doeltaal, wat betekent dat een vertaler al vanaf jongs af aan met de taal in aanraking is gekomen en dus de finesses ervan begrijpt. Daarnaast zijn zij allen ervaren en hebben zij zich gespecialiseerd in een bepaald vaksgebied. Zo zijn er medische vertalers, maar ook vertalers die zich hebben gespecialiseerd in het technische, toeristische of marketing vakgebied. Wat uw vakgebied dus ook is, wij kunnen de juiste vertaler voor u vinden!

Contactgegevens

Heeft u nog vragen of wilt u graag eerst wat meer informatie over ons vertaalbureau? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de projectmanagers van Snelvertaler. Zij zitten iedere werkdag klaar om u verder te helpen. Ook voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte kunt u bij hen terecht. Stuur hiervoor simpelweg een e-mail met daarin het te vertalen document of vul het offerteformulier, dat u kunt vinden op onze website, in.Wij sturen u dan diezelfde werkdag nog een prijsopgave retour.

2019-03-08T12:27:57.2270366Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.