Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Frans - Thai vertaalbureau Snelvertaler

Het Frans en het Thai zijn niet direct twee talen die vaak met elkaar in aanraking lijken te komen. Afgezien van oorlogen hebben inwoners van Thailand ook maar weinig te maken gehad met het Frans in de geschiedenis. Thailand was het enige Zuid-Aziatische land dat niet door een Europees land werd gekoloniseerd in de achttiende en negentiende eeuw. Dat heeft er onder andere voor gezorgd dat de Thaise taal maar weinig invloeden van buitenaf heeft gehad. Het Thai behoort tot de Tai-Kadai talengroep, een groep talen die vermoedelijk afkomstig is uit Zuidelijk China, maar waarover nog geen duidelijke oorsprong bestaat. Het Thai is, zeker voor Westerlingen, een lastige taal om te leren en te begrijpen. Het Thai en het Frans zijn onderling dus allerminst verstaanbaar, maar komen elkaar door internationale betrekkingen natuurlijk wel regelmatig tegen. Juist omdat het Thai zo'n ingewikkelde taal is zijn vertalingen in dergelijke gevallen onvermijdelijk.

Specialisten voor hoogwaardige vertalingen

Frans Thaise vertalingen door vertaalbureau Snelvertaler

Bijvoorbeeld wanneer u zaken gaat doen in Bangkok, Thailand, zijn vertalingen cruciaal. Schakel vertaalbureau Snelvertaler in!

Zeker bij ingewikkelde talencombinaties is het belangrijk dat u samenwerkt met zeer gespecialiseerde vertalers. Misverstanden zijn natuurlijk uit den boze en het is belangrijk dat uw boodschap met precisie wordt overgebracht. Vertaalbureau Snelvertaler is al lange tijd actief op de vertaalmarkt en kent de fijne kneepjes van het vak. Onze vertalers zijn altijd moedertaalsprekers van de doeltaal, waardoor zij de finesses exact begrijpen. Zij zijn ook allen wat langer actief in hun beroep en hebben zich daarnaast vaak gespecialiseerd in een bepaald ervaringsgebied. Dat betekent dat als u een vertaling bij ons aanvraagt, wij niet alleen een vertaler inzetten die beide talen tot in de puntjes beheerst, maar ook nog eens van alles afweet over het vakgebied dat uw tekst betreft. Zo hebben wij juridische, technische, medische vertalers maar ook bijvoorbeeld vertalers die alles afweten van literatuur of Human Resource Management. Zo kunnen wij u ervan verzekeren dat een expert aan de slag gaat met uw tekst, en u dus een vertaling van hoge kwaliteit krijgt.

Meer informatie

Wilt u direct een offerte aanvragen voor een vertaling van het Frans naar het Thai? Stuur ons dan een e-mail met daarin de te vertalen tekst of vul het offerteformulier op onze website in. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave op. Wilt u liever eerst wat meer informatie of heeft u vragen over de werkwijze van vertaalbureau Snelvertaler? Neem dan contact op met onze projectmanagers! Zij zitten iedere werkdag voor u klaar en helpen u graag verder.

2019-11-08T14:21:34.4488437Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.