Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Frans vertaalbureau

Frans vertaalbureau Snelvertaler is sinds 2001 actief op de Franse markt. Onze kernwoorden zijn snelheid en kwaliteit, wat we op verschillende manieren realiseren. Door onze kantoren in Frankrijk en Brussel kunt u gebruik maken van onze Franse expertise. Uw vertalingen naar het Frans worden door ons samen met onze Franstalige collega's in onze kantoren in Parijs, Straatsburg en Lyon verzorgd. Door onze aanwezigheid daar hebben wij een database op kunnen bouwen van onder meer de allerbeste technische, medische en juridische vertalers, waardoor uw teksten altijd in de juiste stijl met gebruik van het juiste jargon worden vertaald. Uw bent dan ook verzekerd van een vertaling volgens de Franse kwaliteitsstandaard.

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling door uw tekst naar een van onze projectmanagers te sturen per e-mail.

Parijs, Straatsburg en Lyon

Kantoren van vertaalbureau Snelvertaler

Vanuit ons kantoor in Lyon helpen we u ook graag aan een perfecte vertaling.

In La Défense, de kantorenwijk van Parijs, staat één van de Franse kantoren van Snelvertaler. De Franse hoofdstad is dé plek voor liefhebbers van mode, kunst, architectuur en de liefde. De stad van het licht trekt reizigers en bedrijven van over de hele wereld. Voor ons natuurlijk de ideale plek om een vertalersbestand op te bouwen!

Straatsburg wordt ook wel de echte hoofdstad van Europa genoemd. Het is niet alleen de grootste stad van de Elzas, maar huist ook een aantal belangrijke instellingen zoals de Raad van Europa, het Europees parlement en het Eurocorps. Daarmee is het waarschijnlijk een van de meest universele steden van Frankrijk. Een internationaal vertaalbureau als Snelvertaler mag daar natuurlijk niet ontbreken!

Lyon is een van de grootste industriële centra van Frankrijk. Haar reputatie als universiteitsstad en culinaire hoofdstad onderschrijven haar status als metropool, de thuisbasis van vele internationale bedrijven. Ook ons internationale vertaalbureau heeft hier een kantoor gevestigd.

Snelvertaler.nl en onze Franse contacten

Vertaalbureau Snelvertaler heeft heel bewust gekozen voor deze drie steden om zich te vestigen en onderhoudt vanuit deze drie Franse steden een groot vertalersbestand. Wij kunnen vanuit Nederland ook gebruikmaken van dit vertalersbestand. Zo bent u altijd verzekerd van een vertaling van het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau, omdat we altijd de vertaler kunnen vinden die bij u past. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het offerteformulier in of e-mail ons het te vertalen document. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. U kunt ook telefonisch contact opnemen met één van onze projectmanagers. Zij staan u gedurende het gehele proces graag te woord om voor een perfecte Franse vertaling te zorgen.

2019-11-04T12:37:19.9421679Z
Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Leo Kok een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.