Welkom bij Snelvertaler Haarlem

In de hoofdstad van Noord-Holland, gelegen tussen Amsterdam en de kust, zit ook een vestiging van internationaal opererend vertaalbureau Snelvertaler. Vanuit Haarlem staan onze medewerkers klaar om iedere vertaalopdracht aan te pakken: geen tekst is ons te groot, geen deadline te kort. Van juridische contracten tot technische bedrijfstekeningen, geen tekst is te moeilijk en geen talencombinatie is te veel voor Snelvertaler Haarlem.

Overtuigd? Vraag een offerte aan. Nog niet? Lees nog even verder over onze expertise en kwaliteit.

Onze vertalers

Onze vertalers zijn onze kracht. Bij gewone vertaalbureaus zijn vertalers niet meer dan een kaartenbak. Vertaalbureau Snelvertaler pakt dat heel anders aan: wij hebben regelmatig persoonlijk contact met onze vertalers en weten daarom precies waar de kwaliteiten van elke vertaler liggen. Op deze manier kunnen we zodra u tekst bij ons heeft neergelegd meteen contact opnemen met de perfecte vertaler voor deze tekst. De vertaler, moedertaalspreker van de doeltaal en gespecialiseerd in het betreffende vakgebied, gaat dan meteen aan de slag. Kwaliteit, contact en expertise zorgen zo voor snelheid en hoogwaardige vertalingen, waarbij de kosten gedrukt worden. Als u benieuwd bent naar de kunde van ons vertaalbureau verwijzen we u naar ons Vakgebieden. Voor een overzicht van de talen die onze vertalers beheersen kunt u kijken naar het Talenoverzicht.

Waarom Snelvertaler Haarlem?

Wij onderscheiden ons niet alleen door onze uitstekende vertalers, maar ook door de manier waarop wij onze klanten behandelen. Zodra u een offerte aanvraagt wordt uw document toegewezen aan een projectmanager die bekend is met het ervaringsgebied en de talencombinatie van het document. Deze projectmanager blijft gedurende het gehele project uw aanspreekpunt. Aarzelt u dan ook vooral niet om te bellen of te e-mailen bij een verschoven deadline, een aanpassing in de tekst of een vraag. Zelfs als uw verzoek uzelf te groot of te last minute lijkt zetten wij een gespecialiseerd team in, zodat we uw vertaalproject kunnen vertalen met dezelfde kwaliteit, waar wij zo trots op zijn.

Vertaalbureau Haarlem

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak kunt u het beste even bellen naar: 023-808 01 64. Als u meteen een offerte wilt aanvragen kunt u het offerteformulier rechts op uw scherm invullen. Als u meerdere documenten heeft of graag wat extra informatie verschaft kunt u uw tekst natuurlijk ook e-mailen. Verstuur dan ook de gewenste talencombinatie en de beoogde retourdatum mee. Onze projectmanagers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een prijsopgave!

2017-05-29T07:37:44.0497883Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 54 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.