Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Hebreeuws vertaalbureau Snelvertaler

Hebreeuws vertaalbureau Snelvertaler

Vraag direct een offerte aan voor uw Hebreeuwse vertaling.

De Hebreeuwse taal is een lastige taal met diverse varianten. Wanneer u zaken wilt gaan doen in Israël, kunt u natuurlijk indruk maken als u laat zien moeite te doen om de taal te leren kennen. Dat is mogelijk als u de hulp inschakelt van Snelvertaler. Snelvertaler kan u op een uitstekende wijze van dienst kan zijn met bijvoorbeeld het vertalen van zakelijke documenten. Dat is echter lang niet alles wat wij voor u kunnen betekenen. Naast het feit dat we alle soorten documenten kunnen vertalen van het Hebreeuws naar het Nederlands of van het Nederlands naar het Hebreeuws, kunnen wij u ook nog eens van dienst zijn met onze tolkdiensten. We staan bij alles wat met vertalingen te maken heeft voor u klaar. Vertaalbureau Snelvertaler heeft jarenlang ervaring met het vertalen van teksten in alle talen en met het verlenen van tolkdiensten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onze vaardigheden. We helpen u graag bij alle mogelijke vertaalwerkzaamheden.

Het Hebreeuws

Het Hebreeuws is een eeuwenoude taal met verschillende varianten. Allereerst kan er een verschil gemaakt worden tussen het klassieke Hebreeuws, van bijvoorbeeld de Thora en het Moderne Hebreeuws, dat ook gezien mag worden als de officiële taal van de staat Israël. Vanzelfsprekend stamt het moderne Hebreeuws af van het klassieke Hebreeuws al zijn er behoorlijk wat verschillend tussen de twee. Vooral de opbouw van de zinnen is erg verschillend.

Het Hebreeuws behoort tot de Afro-Aziatische talen. Doordat het een onderdeel is van de Semitische tak van deze talen, is het verwant aan onder andere het Aramees, Arabisch en zelfs aan bijvoorbeeld het Somalisch. Een belangrijk kenmerk van de Hebreeuwse taal is dat er van rechts naar links wordt geschreven en gelezen. Overigens is het Hebreeuws eeuwenlang een dode taal geweest. Dat betekent dat de taal niet gebruikt werd voor dagelijkse communicatie. Doordat de joodse godsdienst de taal echter in leven hield en de gemeenschap besloot dat het meer gebruikt moest worden, wordt het Hebreeuws tegenwoordig weer veel gebruikt en is het zelfs de officiële taal van de staat Israël geworden.

Vertaalbureau Snelvertaler en Hebreeuws

Hebreeuwse vertalingen van vertaalbureau Snelvertaler

Onze projectmanagers helpen u graag verder: bijvoorbeeld met uw offerteaanvraag

Snelvertaler kan u uitstekend van dienst zijn met het vertalen van zakelijke documenten, maar ook met bijvoorbeeld tolkdiensten. Onze vertalers zijn altijd moedertaalsprekers van het Hebreeuws en hebben zich bovendien gespecialiseerd op een bepaald ervaringsgebied. Op die manier krijgt u altijd een perfect Hebreeuwse vertaling retour die gebruik maakt van de juiste stijl van uw vakgebied. Kijk maar eens op onze website wat wij voor u kunnen betekenen of neem direct contact op met onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen, bijvoorbeeld via het offerteformulier of door ons uw document te e-mailen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Overigens gaat zaken doen in Israël anders dan in ons eigen land. Wilt u weten wat de verschillen zijn? Kijk dan eens op onderstaande pagina!


Meer informatie:

2019-11-04T12:45:44.2875974Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.