Vertaalbureau Hengelo

Vertaalbureau Snelvertaler heeft in Twente twee vestigingen: één in Enschede en één in Hengelo. Snelvertaler Hengelo verzorgt graag al uw vertalingen, dicht bij huis! Of het nu om geschiedenisboeken gaat, om een medische vertaling of om het omzetten van een reisbrochure naar drie verschillende talen: in Hengelo pakken we het aan. Vertaalbureau Snelvertaler kan iedere opdracht aan, hoe groot deze ook is of hoe kort de deadline ook is.

Nieuwsgierig? Stuur een e-mail voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Ervaring en expertise

Soms gaan teksten diep in op bepaalde ervaringsgebieden. Er wordt dan vakinhoudelijke informatie besproken of veel jargon gebruikt. Omdat wij steeds werken met moedertaalsprekers die gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied kunnen wij u ook bij complexe vertalingen perfect van dienst zijn. Om deze reden werkt Snelvertaler Hengelo dan ook met ervaren vertalers. Onze juridische, medische, technische en andere vakspecialistische vertalers hebben allemaal ervaring binnen en affiniteit met de Vakgebieden waarbinnen zij vertalen. Op deze manier hoeven we geen externe specialisten in te schakelen en worden uw teksten snel en hoogwaardig vertaald, terwijl de juiste stijl wordt aangehouden en vakjargon correct wordt vertaald. Verder zijn zij altijd moedertaalsprekers van de doeltaal, zodat de kwaliteit van uw vertaling optimaal is. Benieuwd naar de talencombinaties die wij bieden? Kijk dan eens naar ons Talenoverzicht.

Persoonlijk in Hengelo

Tijdens het vertaalproces begeleiden wij u van begin tot eind. Zodra u een offerte aanvraagt wordt deze toegewezen aan de projectmanager die ervaring heeft binnen het door u gewenste vakgebied en deze talencombinatie. Deze projectmanager blijft gedurende het gehele vertaalproces uw aanspreekpunt. Als u vragen heeft, aarzel dan vooral niet contact met ons op te nemen want onze projectmanagers staan u graag te woord. Hoe lastig het verzoek soms ook in uw eigen oren klinkt, onze projectmanagers doen er alles aan u verder te helpen.

Contact

Heeft u vragen, wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste naar ons kantoor in Hengelo bellen via: 074-808 02 06 . Voor het aanvragen van een offerte kunt u het offerteformulier rechts op uw scherm invullen. Tevens kunt u uw document per e-mail naar ons versturen. Laat u dan de gewenste talencombinatie en de beoogde retourdatum weten, dan sturen onze projectmanagers u zo snel mogelijk een prijsopgave retour.

2015-12-15T13:24:13.4946771Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 55 vertalers gaven ons een score van 4,8 uit 5.