Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Hengelo

Vertaalbureau Snelvertaler heeft in Twente twee vestigingen: één in Enschede en één in Hengelo. Snelvertaler Hengelo verzorgt graag al uw vertalingen, dicht bij huis! Of het nu om geschiedenisboeken gaat, om een medische vertaling of om het omzetten van een reisbrochure naar drie verschillende talen: in Hengelo pakken we het aan. Vertaalbureau Snelvertaler kan iedere opdracht aan, hoe groot deze ook is of hoe kort de deadline ook is.

Nieuwsgierig? Stuur een e-mail voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Ervaring en expertise

Omdat wij werken met moedertaalsprekers die gespecialiseerd zijn op een bepaald vakgebied kunnen wij u ook bij complexe vertalingen perfect van dienst zijn. Om deze reden werkt ons vertaalbureau dan ook uitsluitend met professionele vertalers. Onze juridische, medische, technische en andere vakspecialistische vertalers hebben allemaal ervaring op een specialistisch gebied. Op deze manier hoeven we geen externe specialisten in te schakelen en worden uw teksten snel en hoogwaardig vertaald, terwijl de juiste stijl wordt aangehouden en vakjargon correct wordt vertaald.

Persoonlijk in Hengelo

Tijdens het vertaalproces begeleiden wij u van begin tot eind. Zodra u een offerte aanvraagt wordt deze toegewezen aan de projectmanager die ervaring heeft binnen het door u gewenste vakgebied en deze talencombinatie. Deze projectmanager blijft gedurende het gehele vertaalproces uw aanspreekpunt. Als u vragen heeft, aarzel dan vooral niet contact met ons op te nemen want onze projectmanagers staan u graag te woord. Hoe lastig het verzoek soms ook in uw eigen oren klinkt, onze projectmanagers doen er alles aan u verder te helpen.

2019-11-11T09:59:03.8033620Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.