Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Kleuren van de vlag van India

Professionele vertalingen naar en vanuit het Hindi!

Vertalingen van en naar het Hindi

Ons vertaalbureau werkt uitsluitend met professionele en gekwalificeerde vertalers Hindi. Bovendien selecteren we voor elke vertaalopdracht de juiste specialist, degene met de meeste kennis in huis van het onderwerp. Daardoor kunnen wij de meest uiteenlopende vertaalwensen vervullen: of het nu gaat om boekvertalingen, het vertalen van contracten, krantenartikelen, jaarverslagen, gebruiksaanwijzingen of de dagelijkse correspondentie met uw partner in India.

Vertalingen in India

Zakendoen met de Indiërs is net zo uniek als het land en de cultuur zijn. Hoewel het Engels één van de officiële talen is in India en dus ook breed geaccepteerd is, is het noodzakelijk om sommige documenten en stukken in het Hindi te vertalen en vice versa. Het Hindi en het Engels zijn weliswaar de enige officiële talen in India, in werkelijkheid worden in India vele honderden talen en dialecten gesproken. Onze projectmanagers werken samen met vertalers die gegrond zijn in de Indiase cultuur en dus niet alleen de taal spreken, maar ook de culturele nuances begrijpen.

Het land van mogelijkheden

India heeft een lokale markt van meer dan één miljard mensen. De overheid van India heeft veel in scholing geïnvesteerd en heeft kenniscentra opgezet waarin vooral technische ontwikkeling en ICT centraal staan. De Indiase middenklasse groeit snel en de consumentenmarkt wordt voortdurend interessanter als afzetmarkt. De vraag naar buitenlandse luxeartikelen groeit. India is een belangrijk exportland geworden voor bedrijven uit de Westerse economieën.

Ook voor producten en services die in India worden geproduceerd wordt de vraag steeds groter. De Amerikaanse multinationals hebben hun back-offices in India ingericht. Veel ondernemingen hebben productiefaciliteiten in India opgezet. Zo worden kleding, auto-onderdelen maar ook computerchips in grote hoeveelheden in India geproduceerd. Dat is niet alleen interessant voor de grote bedrijven: zeker de middelgrote en kleinere bedrijven kunnen met productiefaciliteiten in India veel voordeel behalen. Om dit goed te regelen en om misverstanden te voorkomen is de vraag naar professionele vertalingen naar het Hindi sterk gegroeid. Voor gespecialiseerde documenten zoals arbeidscontracten of handleidingen is het juist verstandig om een deskundige vertaler in te zetten in plaats van een medewerker die toevallig beide talen machtig is. In de praktijk zorgt dit voor fouten en onvolledigheid die nadelige gevolgen kunnen hebben.

Wanneer heeft u in India een vertaling nodig?

Het Hindi wordt door de nationale, regionale en lokale regeringen in India gebruikt. Voor het aanvragen van een werkvergunning, het in orde maken van arbeidscontracten en overige overheidspapieren is een vertaling naar het Hindi onmisbaar. Maar ook wanneer u lokaal mensen met Westerse machines laat werken, ontwerpen van kleding vertaald moeten worden of u uw producten wilt afzetten op de Indiase consumentmarkt, dan zult u gebruiksaanwijzingen, instructies en etiketten moeten laten vertalen naar het Hindi. Ook journalisten die regeringsleiders of andere hoogwaardigheidsbekleders interviewen maken gebruik van onze diensten. We vertalen niet alleen uw teksten, maar regelen ook een tolk voor uw vergaderingen en andere afspraken. Zo weet u zeker dat uw boodschap goed overkomt in India.

De services van Snelvertaler

Op het juridische gebied vertalen wij werkvergunningen, arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden of patentaanvragen. Wanneer het commerciële documenten betreft vertalen wij probleemloos brochures, websites, import- en exportpapieren, offertes of contracten. Als u de vertaling van gebruiksaanwijzingen van machines, bijsluiters voor medicijnen of technische projectomschrijvingen voor uw onderzoeksmethoden nodig heeft, bent u ook bij ons aan het juiste adres. In het Hindi kunnen wij u ook voorzien van gelegaliseerd vertaalwerk, tolken en rechtbanktolken. Omdat wij onze vertaalservice via het internet aanbieden, heeft u overal ter wereld, dus ook in India, snel toegang tot uw teksten en deskundige vertalers voor een degelijke prijs.

2019-11-04T12:46:19.1870870Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.