Vertaalbureau Snelvertaler Rotterdam

Ons kantoor in Rotterdam. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Over ons vertaalbureau in Rotterdam

Ons vertaalbureau in Rotterdam werkt samen met zeer getalenteerde en gediplomeerde vertalers. Zij zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in terreinen die voor u van belang kunnen zijn. Zo werken wij met juridische vertalers, technische vertalers, medische vertalers en vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van officiële documenten, zogenaamde beëdigde vertalers of vertaalsters. Wanneer Nederland gaat slapen draait de wereld gewoon door. Wij schakelen dan ook zonder problemen tussen verschillende tijdzones en spoedklussen zijn bij ons geen probleem.

Specialisaties

Wij hebben voor vrijwel iedere doeltaal een moedertaalspreker in huis. Voor meer specifieke informatie verwijzen we u naar ons Talenoverzicht. Al deze vertalers hebben hun eigen specialisme. Vaak zijn vertalers afkomstig uit de technische, medische of juridische wereld en hebben zij een carrièreswitch gemaakt. Te allen tijde hebben zij ervaring en affiniteit met het gebied waarbinnen zij vertalen. Wat uw vakgebied ook is, wij hebben een passende vertaler voor u.

Onze vertalers

Veel vertaalbureaus zijn niet meer dan een kaartenbak met namen. Ons vertaalbureau in Rotterdam heeft persoonlijk contact met de vertalers waarmee we werken en we weten precies waar de kracht van onze vertalers ligt. Onze hooggekwalificeerde vertalers laten zich voortdurend bijscholen en blijven dus altijd scherp. Door hun jarenlange ervaring zijn ze niet alleen snel, maar ook steengoed.

Adresgegevens Rotterdam

Adres:

Snelvertaler Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam
010-268 01 57
.

2017-05-29T07:39:22.4415111Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.