Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Snelvertaler Rotterdam

Ons kantoor in Rotterdam. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Over ons vertaalbureau in Rotterdam

Ons vertaalbureau in Rotterdam werkt samen met zeer getalenteerde en gediplomeerde vertalers. Zij zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in terreinen die voor u van belang kunnen zijn. Zo werken wij met juridische vertalers, technische vertalers, medische vertalers en vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van officiële documenten, zogenaamde beëdigde vertalers of vertaalsters. Wanneer Nederland gaat slapen draait de wereld gewoon door. Wij schakelen dan ook zonder problemen tussen verschillende tijdzones en spoedklussen zijn bij ons geen probleem.

Specialisaties

Wij hebben voor vrijwel iedere doeltaal een moedertaalspreker in huis. Voor meer specifieke informatie verwijzen we u naar ons Ons talenaanbod. Al deze vertalers hebben hun eigen specialisme. Vaak zijn vertalers afkomstig uit de technische, medische of juridische wereld en hebben zij een carrièreswitch gemaakt. Te allen tijde hebben zij ervaring en affiniteit met het gebied waarbinnen zij vertalen. Wat uw vakgebied ook is, wij hebben een passende vertaler voor u.

Onze vertalers

Veel vertaalbureaus zijn niet meer dan een kaartenbak met namen. Ons vertaalbureau in Rotterdam heeft persoonlijk contact met de vertalers waarmee we werken en we weten precies waar de kracht van onze vertalers ligt. Onze hooggekwalificeerde vertalers laten zich voortdurend bijscholen en blijven dus altijd scherp. Door hun jarenlange ervaring zijn ze niet alleen snel, maar ook steengoed.

Adresgegevens Rotterdam

Adres:

Snelvertaler Rotterdam
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam
010-268 01 57

2019-11-11T09:46:02.8693620Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.