Vertaling in InDesign

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een te vertalen tekst die in InDesign is opgemaakt? Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. Mocht het document te groot voor verzending zijn, neemt u dan even contact met ons op: wij sturen u graag een beveiligde link voor het uploaden van uw bestand. Zodra wij uw bestand ontvangen en geanalyseerd hebben, ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Zodra u akkoord gaat met onze offerte, gaan wij voor u aan de slag met het InDesign-bestand. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertermijn weer retour per e-mail.

Vaak ontvangen wij ter vertaling een PDF-print van het InDesign bestand. Indien gewenst kunnen wij uiteraard de tekst vanaf de PDF vertalen en weer bij u aanleveren in Word. Dit betekent wél dat u deze vertaling zelf weer dient terug te zetten in het originele InDesign bestand. Vaak gebeurt dit middels knip- en plakwerk of wordt er een duur extern bureau ingeschakeld. Wij nemen u dit werk graag uit handen! Indien u bij ons de originele InDesign-documenten aanlevert, sturen wij u graag een aanvullende offerte op maat voor het direct vertalen in InDesign.

Lay-out

U hoeft na ontvangst van de vertaling alleen de lay-out nog aan te (laten) passen. Dit omdat bij vertaling naar de meeste talen de tekst groter of kleiner wordt en hierdoor de tekst wat gaat schuiven ten opzichte van het oorspronkelijke document.

Ook de lay-out kunnen wij voor u verzorgen. Wij werken samen met een aantal ervaren professionals, die de dtp werkzaamheden graag voor u verzorgen. Uw document is dan direct klaar voor gebruik!

2017-01-13T15:38:27.7806160Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.