Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaling in InDesign

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een te vertalen tekst die in InDesign is opgemaakt? Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. Mocht het document te groot voor verzending zijn, neemt u dan even contact met ons op: wij sturen u graag een beveiligde link voor het uploaden van uw bestand. Zodra wij uw bestand ontvangen en geanalyseerd hebben, ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Zodra u akkoord gaat met onze offerte, gaan wij voor u aan de slag met het InDesign-bestand. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertermijn weer retour per e-mail.

Vaak ontvangen wij ter vertaling een PDF-print van het InDesign bestand. Indien gewenst kunnen wij uiteraard de tekst vanaf de PDF vertalen en weer bij u aanleveren in Word. Dit betekent wél dat u deze vertaling zelf weer dient terug te zetten in het originele InDesign bestand. Vaak gebeurt dit middels knip- en plakwerk of wordt er een duur extern bureau ingeschakeld. Wij nemen u dit werk graag uit handen! Indien u bij ons de originele InDesign-documenten aanlevert, sturen wij u graag een aanvullende offerte op maat voor het direct vertalen in InDesign.

Lay-out

U hoeft na ontvangst van de vertaling alleen de lay-out nog aan te (laten) passen. Dit omdat bij vertaling naar de meeste talen de tekst groter of kleiner wordt en hierdoor de tekst wat gaat schuiven ten opzichte van het oorspronkelijke document.

Ook de lay-out kunnen wij voor u verzorgen. Wij werken samen met een aantal ervaren professionals, die de dtp werkzaamheden graag voor u verzorgen. Uw document is dan direct klaar voor gebruik!

2019-11-08T15:22:14.8938518Z
Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Nicolette van Neer een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.