Vertaalbureau Italiaans – Duits

Op taaltechnisch gebied hebben de Italiaanse en de Duitse taal weinig met elkaar te maken. Los van het feit dat beiden tot de Indo-Europese taalfamilie behoren, zijn er weinig tot geen overeenkomsten. Toch hebben de talen door omstandigheden veel met elkaar te maken. Italië grenst namelijk aan diverse landen waar Duits gesproken wordt en ook door de politieke en handels betrekkingen binnen Europa komen de talen natuurlijk regelmatig met elkaar in aanraking. Juist omdat de talen zo verschillend zijn, is een vertaler dan vaak van groot belang.

Over de hele wereld werken vertalers voor ons vertaalbureau. Onze vertalers voldoen aan alle eisen die deze moderne wereld aan vertalers stelt. Naast het feit dat ze de talen tot in de perfectie beheersen, specialiseren ze zich in veel gevallen ook nog eens in allerlei vakgebieden.

Vertalers met ervaring en vaardigheden

Onze vertalers zijn altijd moedertaalspreker van de doeltaal. Dat betekent bij deze specifieke talen dat onze vertalers het Duits als moedertaal kennen en daarnaast het Italiaans perfect beheersten. Door de doeltaal als moedertaal te hebben, kunnen onze vertalers gevoelens en emoties op een perfecte wijze uitdrukken in de vertalingen. De vertalers die voor ons werken, zijn bovendien gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo zijn er vertalers die zich gespecialiseerd hebben in medische vertalingen, maar ook vertalers die zich enkel bezig houden met het vertalen van teksten over cultuur en sport.

2017-04-19T09:16:21.3645626Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.