Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Italiaans – Duits

De Italiaanse en de Duitse taal hebben weinig met elkaar te maken. Alhoewel ze beiden tot de Indo-Europese taalfamilie behoren, zijn er weinig tot geen overeenkomsten. Toch zijn er vaak vertalingen nodig in deze talencombinatie. Italië grenst immers aan diverse landen waar Duits gesproken wordt en door de politieke samenwerking en de handelsbetrekkingen binnen Europa is er veel communicatie.

Onze vertalers voldoen aan alle eisen die deze moderne wereld aan vertalers stelt. Naast het feit dat ze de talen tot in de perfectie beheersen, specialiseren ze zich in veel gevallen ook nog eens in een beperkt aantal vakgebieden. Een vertaaldiploma van de universiteit vormt de kers op de taart.

Vertalers met ervaring en vaardigheden

Onze vertalers zijn altijd moedertaalspreker van de doeltaal. Dat betekent dat onze vertalers het Duits als moedertaal hebben en daarnaast het Italiaans perfect beheersen. Door de doeltaal als moedertaal te hebben, kunnen onze vertalers onderliggende motivaties in een tekst perfect uitdrukken in de vertaling. De vertalers die voor ons werken, zijn bovendien gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo zijn er vertalers met focus op medische teksten, maar ook vertalers die zich enkel en alleen bezighouden met gastronomie.

2019-11-04T12:36:15.8167560Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.