Kazachs vertaalbureau Snelvertaler

Kazachstans vertaalbureau Snelvertaler

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling Kazachs.

Taal kan soms een struikelblok zijn wanneer men zaken gaat doen in andere landen. Door verkeerd gebruik van taal kan de communicatie immers stroef verlopen of er kunnen misverstanden ontstaan. Het is daarom belangrijk dat u zich goed voorbereidt wanneer u zaken gaat doen over de grens. Wanneer u bijvoorbeeld zaken wilt gaan doen in Kazachstan, loopt u niet alleen tegen de culturele verschillen op, maar ook tegen de lastige taal. In Kazachstan zijn er twee belangrijke talen; het Russisch en het Kazachstans. Het Russisch wordt door ruim 80 procent van de bevolking gesproken en het Kazachs door ruim de helft. Het Kazachs is echter in het land steeds meer in opkomst en verwacht mag worden dat er dan ook steeds meer mensen in het land deze taal zullen gaan beheersen. Wanneer u zaken wilt gaan doen in Kazachstan, kan vertaalbureau Snelvertaler u uitstekend van dienst zijn bij het vertalen van bijvoorbeeld zakelijke documenten en met onze tolkdiensten. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Het Kazachs

Het Kazachs is een Turkse taal. Dit betekent dat de taal behoort tot de talenfamilie van de Turkse talen, welke afstamt van de Altaïsche talenfamilie. Dat is een nauwverwante taalfamilie van tientallen talen, die gesproken worden door Turkse volkeren over de hele wereld. Tot deze familie behoren ook bijvoorbeeld het Mongools, Japans en het Koreaans. Sommigen taalkundigen menen dat de Turkse talen dermate veel op elkaar lijken dat er beter gesproken kan worden over dialecten. Het Kazachs wordt door ongeveer elf miljoen mensen gesproken. Dat zijn niet alleen inwoners van Kazachstan; ook in Afghanistan, China, Iran, Kirgizië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkije, Turkmenistan en Oezbekistan wordt de taal door een minderheid gesproken. Gek genoeg spreekt slechts 56 procent van de inwoners van Kazachstan de taal, terwijl het wel de officiële taal van het land is. Ruim zes miljoen mensen zien de taal als hun moedertaal. De taal wordt geschreven met behulp van drie verschillende alfabetten, afhankelijk van het land; het cyrillisch alfabet, het Latijns alfabet en een aangepast Arabisch alfabet. In Kazachstan wordt gebruikt gemaakt van het Cyrillische alfabet. Dit alfabet is gebaseerd op het Russische alfabet en maakt gebruik van negen extra letters.

Vertaalbureau Snelvertaler en Kazachs

Vertalingen in Kazakhstan met Snelvertaler

Onze projectmanagers helpen u graag verder met uw vertaling voor Kazachstan.

Het Kazachs is voor Europeanen een lastige taal, die maar weinige overeenkomsten vertoont met de Indo-Europese talen. Het is daarom lastig om deze talen onder de knie te krijgen. Met deze reden kan ons vertaalbureau u uitstekend van dienst zijn met uw ondernemingen in Kazachstan. Met de jarenlange ervaring van Snelvertaler en onze vaardigheden kunnen wij de teksten van uw zakelijke documenten van en naar het Kazachs vertalen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze tolkdiensten tijdens ontmoetingen en onderhandelingen met mensen uit Kazachstan. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier of de e-mail of neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-04-01T10:03:50.7653548Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.