Kroatisch Vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling Kroatisch.

Vertaalbureau Kroatisch

Het Kroatisch is een van de standaardvarianten van het Servo-Kroatisch. Het is de officiële taal van Kroatië en wordt ook gebruikt door Kroaten in Bosnië en Herzegovina.

Zakendoen met een buitenlandse partner is een vak apart, zeker waar het de taalbarrière betreft. Soms kan dat een flink struikelblok zijn. Zaken doen kan alleen dan goed functioneren als beide partijen elkaar goed begrijpen. Misverstanden ontstaan snel en zijn moeilijk te corrigeren. Daarom is het verstandig een professioneel vertaalbureau in te huren voor uw zakelijke transacties met Kroatië, zodat misverstanden worden voorkomen en uw onderhandelingen of persoonlijke zaken soepel verlopen.

Europese Unie

De Europese Unie is voor ondernemers een grote en aantrekkelijke markt, zeker als men de potentieel nieuwe leden in ogenschouw neemt. Om actief te kunnen worden op die markt is het handig als de taalbarrière geen probleem vormt. Sinds 1 juli 2013 is Kroatië toegetreden tot de Europese Unie. Kroatië is een beeldschoon land met verpletterende flora en fauna, waar men graag op vakantie gaat. Op vakantie redt men zich gemakkelijk met Engels of Duits, maar komt het op zaken doen aan dan is het handig om het Kroatisch te beheersen of een tolk in te schakelen om de communicatie te versoepelen.

Schriftelijk en mondeling vertalen

Uw vertaling Kroatisch Kroaats door Snelvertaler

Onze projectmanagers helpen u graag verder met uw vragen over een vertaling!

Vertaalbureau Snelvertaler zorgt voor een perfecte vertaling van uw geschreven tekst. Als u handel wilt drijven in Kroatië, maar ook als u gaat emigreren, een boek of een tijdschrift vertaald wilt hebben, heeft u een vertaling van het hoogst mogelijke niveau nodig. Onze vertalers hebben vakkennis en zijn moedertaalsprekers van het Kroatisch, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste vertaling. Een vertaling van het gesproken woord is echter een ander punt. Ook al spreekt u Engels met de mogelijke nieuwe handelspartner, om miscommunicatie te voorkomen is het vaak handiger om een tolk achter de hand te hebben. De tolk functioneert in dat geval als bruggenbouwer tussen u en uw potentiële zakenpartner. Een tolk regelen wij ook graag voor u.

Neem contact op met onze projectmanagers voor meer informatie of als u nog vragen heeft. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het offerteformulier in of verstuur uw document per e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2019-03-25T08:47:02.6566891Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.