Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Snelvertaler Leiden

Vertaalbureau Snelvertaler Leiden

Vraag direct een offerte aan!

In Leiden valt veel te ontdekken. Deze plek vol cultuur, historie en kennis wordt niet voor niets ‘Stad van Ontdekkingen’ genoemd. Ook Snelvertaler heeft deze mooie stad in Zuid-Holland gevonden en opereert nu ook vanuit Leiden. Dicht bij u in de buurt verzorgen wij de meest uiteenlopende vertaalopdrachten, van teksten voor de nautische industrie naar onderzoeksrapporten uit de medische wereld tot een cv van een particulier voor de sollicitatie bij een internationaal bedrijf: wij vertalen het allemaal. Over de jaren heen hebben wij een bestand aangelegd met enkel hooggekwalificeerde vertalers. Voor iedere opdracht hebben wij de juiste vertaler!

Kennis in Leiden

Onze kracht ligt bij de kennis van onze vertalers. Onze vertalers hebben allen de doeltaal van de vertaling als moedertaal. Dikwijls wonen zij ook in het land in kwestie. Op deze manier bent u verzekerd van een grammaticaal en spellingswijze gezien perfecte vertaling en daarbij ook van een vertaling die rekening houdt met de handels- en cultuuraspecten die gelden. Bovendien zijn onze vertalers altijd gespecialiseerd binnen de vakgebieden waarin zij vertalen. Deze ervaring kunnen zij onder andere hebben opgedaan doordat zij geschoold zijn binnen dit vakgebied of hierin werkzaam zijn geweest. Op deze manier is expertise van buitenaf onnodig, wat tijd en geld scheelt. Bovendien zal uw vertaling nu voorzien zijn van precies de juiste stijl en het juiste vakjargon! In het Ons talenaanbod vindt u meer informatie over de talencombinaties die wij aanbieden.

Het beetje extra van Snelvertaler

Naast de goede band met onze vertalers onderscheiden wij ons door het persoonlijke contact met onze klant. Door rekening te houden met uw persoonlijke belangen en voorkeuren kunnen we de perfecte vertaling voor u realiseren. Meteen na uw offerteaanvraag wordt u voorzien van een persoonlijke projectmanager die tijdens het hele vertaalproject uw aanspreekpunt zal zijn. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen, want voor al uw vraagstukken is de projectmanager u graag van dienst.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons vertaalbureau in Leiden is te bereiken op: . Wilt u snel een offerte ontvangen? Wij ontvangen uw te vertalen tekst graag per e-mail. U kunt dan meteen aangeven wat de doeltaal van de vertaling is. Binnen het uur ontvangt u van onze projectmanagers een offerte retour.

2020-03-17T08:02:57.8806142Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.