Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Snelvertaler Maastricht

Professionele vertalingen tegen een scherpe prijs.

Professionele vertalingen tegen een scherpe prijs.

In Maastricht zijn we trots op onze vlaaien, onze gezelligheid en ons volk zelf. Snelvertaler houdt die eer graag hoog met haar vertaalbureau in Maastricht. Vanuit één van de Zuidelijkste puntjes van Nederland verzorgen wij de meest uiteenlopende vertaalopdrachten. Ons motto is dat geen opdracht te groot of te moeilijk is en geen deadline onmogelijk. Dus of het nu gaat om het vertalen van een kinderboek, een personeelshandleiding voor een internationaal bedrijf of een wetenschappelijk onderzoek, wij vinden de juiste vertaler voor u.

Ervaring en expertise

Onze projectmanagers begrijpen dat er voor verschillende projecten verschillende behoeftes zijn. Met specialistische teksten kan een specialistische vertaler het beste uit de voeten. Als er geen hulp van buitenaf ingeroepen hoeft te worden bespaart u tijd én geld. Ons vertaalbureau in Maastricht werkt daarom uitsluitend met specialistische vertalers. Zij hebben vaak ervaring in en affiniteit met het vakgebied waarbinnen er vertaald moet worden. Zo bent u niet alleen verzekerd van een perfecte vertaling, maar ook één in de juiste stijl, met gebruik van het juiste jargon die uw document behoeft. Omdat onze vertalers bovendien moedertaalsprekers zijn, bent u verzekerd van een perfecte vertaling. Voor elke talencombinatie, in ieder vakgebied vinden wij de juiste vertaler voor u. Specifiekere informatie over onze talencombinaties kunt u vinden in ons Ons talenaanbod.

Dat beetje extra

Naast onze uiterst professionele en ervaren vertalers onderscheiden wij onszelf door onze projectmanagers. Zodra de offerte is aangevraagd, wordt u benaderd door een projectmanager die verstand heeft van het betreffende ervaringsgebied en van de talencombinatie. Deze projectmanager staat u gedurende het gehele vertaalproces graag te woord. Zelfs als u gewoon een vraag heeft over ons bedrijf, of wat een vertaler nu écht precies doet. Aarzelt u ook bij een verschoven deadline niet om contact met ons op te nemen. Wij schakelen dan een team in zodat uw document vertaald kan worden met precies die kwaliteit, waar wij zo trots op zijn. Binnen de door u gestelde tijd!

Contact

Het vertaalbureau in Maastricht is elke werkdag telefonisch bereikbaar: . Op dit telefoonnummer kunt u ook terecht voor prangende vragen of als u meer informatie behoeft. Voor het aanvragen van een offerte kunt u ons simpelweg e-mailen. Zet u er dan even de beoogde talencombinatie en de gewenste retourdatum bij, dan nemen onze projectmanagers zo snel mogelijk contact met u op voor een prijsopgave.


2020-03-17T07:59:46.5054786Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.