Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Provincies van Nederland
Vertaalbureau voor heel Nederland

Wij zijn gevestigd in heel Nederland; er is altijd een kantoor bij u in de buurt. Het leveren van vertalingen gaat doorgaans digitaal, zodat u verzekerd bent van een snelle levering. U kunt uw tekst naar ons e-mailen of via het offerteformulier uploaden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie. U ontvangt dan zo snel mogelijk een prijsopgave voor de betreffende tekst.

Zodra u ons de opdracht heeft toegekend gaan wij direct aan de slag met uw tekst. Gedurende het gehele vertaalproces heeft u een vaste projectmanager als uw aanspreekpunt. Wij dragen zorg voor een hoogwaardige vertaling die u op het gewenste tijdstip weer in huis heeft en direct gebruiksklaar is.

Tolken

Voor het boeken van een tolk kunt u met iedere locatie contact opnemen. Wij selecteren voor elke opdracht namelijk een tolk met een zo kort mogelijke reisafstand naar de locatie waar getolkt moet worden.

2019-11-11T09:59:45.7423620Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.