Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands - Albanees

De Nederlandse en de Albanese taal lijken in de verste verte niet op elkaar. Los van het feit dat beide talen lid zijn van de Indo-Europese talenfamilie, zijn er weinig overeenkomsten te vinden in beide talen. Toch hebben de talen op diverse manieren met elkaar te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld de politieke samenwerkingen in Europa, waardoor landen waar de talen gesproken worden direct met elkaar te maken krijgen. Ook zijn er diverse zakelijke betrekkingen tussen sprekers van beide talen. De taal kan dan overigens vaak voor een barrière zorgen. Vertalingen zijn dan ook zeker geen overbodige luxe. Wanneer u teksten wilt laten vertalen vanuit het Nederlands naar het Albanees, bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de perfecte partner om mee samen te werken als het gaat om vertalingen. We werken samen met vertalers die niet alleen hun vak goed beheersen doordat ze vele talen kennen, maar die vaak ook nog eens veel kennis hebben van het onderwerp van de vertaling. Hierdoor zal de vertaling nog beter tot zijn recht komen.

Gespecialiseerde vertalers

Vertalingen van het Nederlands naar het Albanees met vertaalbureau Snelvertaler

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen bij onze projectmanagers.

Vertaalbureau Snelvertaler werkt samen met gespecialiseerde vertalers. Doordat er de afgelopen jaren steeds meer vertalers bijgekomen zijn, hebben onze vertalers zich toegelegd op diverse onderwerpen en zich daarin gespecialiseerd. Zo kunnen we u altijd vertalers aanbieden die veel ervaring hebben met het onderwerp van de te vertalen tekst. Er zijn bijvoorbeeld vertalers die zich gespecialiseerd hebben in het vertalen van technische beschrijvingen of gebruiksaanwijzingen, maar ook vertalers die zich vooral bezig houden met commerciële teksten. Zo zijn er nog tientallen vakgebieden te noemen waarin onze vertalers zich gespecialiseerd hebben; welk vakgebied u ook bedenkt, wij hebben een vertaler die hier ervaring mee heeft. Een ander voordeel van samenwerken met Snelvertaler is dat onze vertalers de doeltaal van de vertaling altijd als moedertaal spreken. In dit geval houdt dat in dat onze vertaler, naast een goede kennis van het Nederlands, het Albanees als moedertaal spreekt en hierdoor als geen ander weet hoe de vertaalde tekst over zal komen.

Vragen staan vrij

U kunt nu heel gemakkelijk een offerte bij ons aanvragen. Het enige dat u hoeft te doen is een e-mail naar ons sturen met het te vertalen document of het offerteformulier op onze website invullen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u binnen een uur, geheel vrijblijvend een offerte krijgt teruggestuurd. Vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze projectmanagers!

2019-11-04T11:03:26.1444685Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.