Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands – Baskisch

Het Nederlands en het Baskisch zijn twee talen die in de verste verte niet op elkaar lijken. Nu lijkt het Baskisch op vrij weinig andere talen. Deze taal wordt namelijk gezien als een geïsoleerde taal omdat het grote verschillen vertoont met vrijwel alle andere talen. Toch komt de taal natuurlijk vaak in aanraking met andere talen, onder andere met het Nederlands. Door toerisme bijvoorbeeld, maar ook door de politieke betrekkingen in Europa en de vervagende grenzen binnen de zakenwereld. Het is daarom ook niet uitgesloten dat u vertalingen nodig heeft vanuit het Nederlands naar het Baskisch. Dat kan bij bijvoorbeeld zakelijke onderhandelingen veel ondersteuning bieden. Vertaalbureau Snelvertaler is bij uitstek geschikt om mee samen te werken wanneer uw documenten vanuit het Nederlands naar het Baskisch vertaald moeten worden. Dankzij de jarenlange ervaring en de vaardigheden van de vele vertalers die over de gehele wereld voor Snelvertaler werken, kunt u er altijd zeker van zijn dat uw vertaling tot in de puntjes verzorgd is.

De doeltaal als moedertaal

Vertaalbureau Nederlands - Baskisch Snelvertaler

Onze projectmanagers helpen u graag verder. Bijvoorbeeld met een offerteaanvraag.

Vertaalbureau Snelvertaler doet er alles aan om uw vertaling op maat te laten maken. Dankzij jarenlang vertalen vanuit vele verschillende talen, hebben we een uitgebreid netwerk met vertalers vanuit de gehele wereld opgebouwd. Hierdoor kunnen we u altijd een vertaler toewijzen die zeer geschikt is voor de vertaling die u nodig heeft. We zorgen er bijvoorbeeld altijd voor dat de vertaling wordt verzorgd door moedertaalsprekers van de doeltaal. Dat houdt in dit geval in dat de vertaler, naast een uitstekende beheersing van het Nederlands, opgegroeid is met de Baskische taal. Hierdoor zal de vertaler exact weten hoe de boodschap in de doeltaal van de vertaling overgebracht moet worden. Bovendien hebben de vertalers van Snelvertaler zich in de loop der tijd gespecialiseerd in allerlei vakgebieden. Er zijn bijvoorbeeld vertalers die zich specialiseren in het vertalen van toeristische of commerciële teksten, maar ook vertalers die zich toegelegd hebben op het vertalen van medische teksten. Voor vrijwel alle vakgebieden heeft ons vertaalbureau wel een ervaren vertaler klaar staan!

Vrijblijvende offerte

U kunt snel een eenvoudig een offerte aanvragen. Vul het offerteformulier op onze website in of stuur ons een e-mail met het te vertalen document. Vervolgens krijgt u vaak binnen een uur van ons geheel vrijblijvend een offerte terug gestuurd. Wilt u eerst wat meer informatie of heeft u een vraag? Wij nodigen u uit rond te kijken op onze website of om contact op te nemen met onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder!

2019-11-04T11:13:27.2934685Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.